• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım halsiz ve çok uyuyor

Bahar Y.

Müdavim
Hala pek iyi değil ama ilaçlar daha yeni etki edecektir illa ki, bu arada gazete önerilmiyor mürekkep olduğu için, beyaz kağıt kullansanız çok daha iyi olur :)

Ensbgci

Aktif Üye
Hocam antibiyotik kullanırken bakteriler öldüğü için dışkı normal şekilde olmaz. Veteriner soylemeyi unutmuş olabilir antibiyotik sonrası 3 gün probiyotik 3 gün vitamin verin.
Hocam dediki 5 gün sonra kontrele gelin eğer gerileme varsa bizde kalsın gozlemleyelim dediler teşekkür ederim aynen söylemedi veteriner

Ensbgci

Aktif Üye
Hocam antibiyotik kullanırken bakteriler öldüğü için dışkı normal şekilde olmaz. Veteriner soylemeyi unutmuş olabilir antibiyotik sonrası 3 gün probiyotik 3 gün vitamin verin.
Geldi geleli keyifle gaga gicirdatmasini izledim çok şükür neşesi yerinde sanırım

Ensbgci

Aktif Üye
Maşallah :D dışkı düzeldikçe hareketliliği artar sıvı atımı fazla olmadığı için dolayısıyla enerjikleşir
Şu halini gördüm çok mutlu oldum 3-5 gün daha tek takılsın bende bir muhabbet vsr hocam papağan halt etmiş 34 kelime konuşuyor ve 7 aylık onla tanistiricam bi iyice kendine gelsin:)

Bahar Y.

Müdavim
Şu halini gördüm çok mutlu oldum 3-5 gün daha tek takılsın bende bir muhabbet vsr hocam papağan halt etmiş 34 kelime konuşuyor ve 7 aylık onla tanistiricam bi iyice kendine gelsin:)
Yaa ne güzel, muhabbet kuşunuzuda görmek isteriz :)

Ondercltp

Aktif Üye
Panvet hocam şimdi çıktık 5 günlük antibiyotik verdi ağızdan vermem için şırınga ile bağırsak enfeksiyonu dedi bunlarda iç parazit pek görünmüyor dedi iyice aldı inceledi 5 gün sonra bidaha gelin para verin bize dedi 😅
Hangi antibiyotiği verdi acaba ?

Üst Alt