Aynen inleme gibi gozude sorunlu bı tanidigim almış bakamamis gittim aldım kafes küçük paslı bide alıp boyamislar kafesi kuş 2 gündür bende bakmaya çalışıyorum yani o inleme gibi ses çok kafama takıldı antibiyotiklik bı durum var mı yok mu bilmiyorum
Ya sabah videoyu çektim kafese koydum dikkat etmedim ama yapıyordu sanki akşam ancak bı tunekte video çekeyim ama ben bunu fark ettim 25 yıl muhabbet kuşu besledim sanki bu sultan appaganlari muhabbetlere göre daha mı dayanaksız bana mı öyle geliyor şuana kadar hiç bir muhabbet kusumda hastalık görmedim maşallah diyeyim
Ya sabah videoyu çektim kafese koydum dikkat etmedim ama yapıyordu sanki akşam ancak bı tunekte video çekeyim ama ben bunu fark ettim 25 yıl muhabbet kuşu besledim sanki bu sultan appaganlari muhabbetlere göre daha mı dayanaksız bana mı öyle geliyor şuana kadar hiç bir muhabbet kusumda hastalık görmedim maşallah diyeyim
İşte tam olarak bundan bahsedecek tüm hem hasta olması hemde strese girmesi iyi değil ama dal darı ve çekirdek verin sevdiği şeyler en azından güçsüz kalmaz