• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanı tüy yolma sorunu ve bakım ürünü önerileri

eymenU

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim
Sultan papağanından önce muhabbet kuşu beslemiştim ve bir arkadaşım bakmadığı için kuşlarını bana verdi bende papağanlar için hangi vitamin lazım neler yapmalıyım diye sizlere sormak istedim ve bir diğer sorun beyaz olan diğer kuşun saçlarını yoluyor bunun sebebi kızgınlık mı yoksa başka bir şey mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Kuşları şuan aynı kafeste ayrılar birbirlerine salça oldukları için şuanlık böyle bir çözüm buldum
1000047636.jpg1000047637.jpg1000047569.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim
Sultan papağanından önce muhabbet kuşu beslemiştim ve bir arkadaşım bakmadığı için kuşlarını bana verdi bende papağanlar için hangi vitamin lazım neler yapmalıyım diye sizlere sormak istedim ve bir diğer sorun beyaz olan diğer kuşun saçlarını yoluyor bunun sebebi kızgınlık mı yoksa başka bir şey mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Kuşları şuan aynı kafeste ayrılar birbirlerine salça oldukları için şuanlık böyle bir çözüm buldum
Ekli dosyayı görüntüle 104793Ekli dosyayı görüntüle 104794Ekli dosyayı görüntüle 104795
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 vitamin, mineral eksikliğinde tüy yolar yada yanında istemiyorsa döver kuşları birleştirmeyin kanlı kavga olursa telef olur
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin, rutin olarak kullanılmalıdır
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

eymenU

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 vitamin, mineral eksikliğinde tüy yolar yada yanında istemiyorsa döver kuşları birleştirmeyin kanlı kavga olursa telef olur
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin, rutin olarak kullanılmalıdır
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Dediğiniz ürünleri sipariş geçtim öneririz için teşekkür ederim

Üst Alt