• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ve kuruma

EmirB

Yeni Üye
Kuruma var. Kursaktan besleme yapılsın zeolit tozu ilaveli mama ile 1 hafta boyunca. Bilen birisi yapsın beslemeyi. 3 gün art arda Entrobac probiyotik de verilsin.
Ayrıca kanatlı veteriner hekimine götürmenizi öneririm dışkı tahlili yapar ve kesin sonuca göre tedaviye başlarsınız.
önerebileceğiniz bi marka var mıydı tusorb diye marka çıktı karşıma iyi midir ?

EmirB

Yeni Üye
Kuruma var. Kursaktan besleme yapılsın zeolit tozu ilaveli mama ile 1 hafta boyunca. Bilen birisi yapsın beslemeyi. 3 gün art arda Entrobac probiyotik de verilsin.
Ayrıca kanatlı veteriner hekimine götürmenizi öneririm dışkı tahlili yapar ve kesin sonuca göre tedaviye başlarsınız.
kullanacağım el besleme mamasını 4 ml olarak vereceğim, bu ölçüye kaç mg zeolit tozu eklemeliyim ve marka olarak tusorb'a iyi diyorlar siz nasıl tavsiye edersiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
mamaist.com üzerinden zeolit tozu siparişi verdim mama ile aynı gün gelir diye umuyorum ölçeği ve karışım hakkın bilgi verirseniz sevinirim
Zeolit tozu gelir önce besleme yapalım, 2 çay kaşığı mamaya sıcak su katıyoruz, puding kıvamı olacak şekilde şiringaya çekiyoruz, yüzyüze bakın kuşla, sol elinizle kuşu tutun sağ elde şiringa, sol kolunuza doğru kuşun da sol taraf gagasından içeri doğru sıkın mamayı🤗aparat varsa kursağa aparatı sol taraftan indirin. Sağ nefes borusu dikkat edin, 4 ml yeterli tek seferde, sabah ve akşam 2 defa yapın

EmirB

Yeni Üye
wow çok iyi kilo almış
muhtemelen toparlayan ilaç kombi mix oldu çok zor oldu ama orijinalini nihayet bulabildim. med tolyamin forte ile karıştırıp 5 gün üst üste verecektim ama 3. günde 20 grama yakın bi şekilde kilo aldı en son 58 gramdı dokunduğun yeri eline taş gibi eline geliyordu yavrucağızın ama kombi mix kullanmaya başladığımın daha 3. gününde 77 küsür gram olmuştu. şu anda gayet iyi. hala bazı ekstra tohum takviyeleri ve vitaminlere dikkat ediyorum 1 aya kadar artık karantinadan çıkartırım evladımı. tekrardan çok teşekkür ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
muhtemelen toparlayan ilaç kombi mix oldu çok zor oldu ama orijinalini nihayet bulabildim. med tolyamin forte ile karıştırıp 5 gün üst üste verecektim ama 3. günde 20 grama yakın bi şekilde kilo aldı en son 58 gramdı dokunduğun yeri eline taş gibi eline geliyordu yavrucağızın ama kombi mix kullanmaya başladığımın daha 3. gününde 77 küsür gram olmuştu. şu anda gayet iyi. hala bazı ekstra tohum takviyeleri ve vitaminlere dikkat ediyorum 1 aya kadar artık karantinadan çıkartırım evladımı. tekrardan çok teşekkür ederim.
Besleme yaptıysanız onun daha çok payı var bunu gözardı etmeyelim ☺ aç karnına 100 gr olana kadar zeolitli beslemeye devam ediniz 👍iyi olduğuna sevindim güncel video ekler misiniz. Geçmiş olsun