• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağani tüy sorunu

iclal

Aktif Üye
Merhabalar Sultan papağanım bu aralar attığım resimdeki gibi büyük tüylerini dökmeye başladı normalmi diye sormak istedim bt amin forte verecektim ama videodaki gibi olmuş tarihi geçmediği halde güneşte görmedi acaba bozukmu diye şüphelendim Streamable Video

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Şişede ne var anlayamadım şişeler zaten kasıtlı olarak koyu renkte olur içindeki ürün bozulmasın diye aynı mantık maden suları içinde geçerli suya damlatın öyle bakalım

iclal

Aktif Üye
Şişede ne var anlayamadım şişeler zaten kasıtlı olarak koyu renkte olur içindeki ürün bozulmasın diye aynı mantık maden suları içinde geçerli suya damlatın öyle bakalım
İçerisinde küçük partikuller var videoda gözüküyordu ama suya damlatıp atacağım tekrar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Şişenin içine su girmiş olabilir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Damlatmadan önce çalkalayın ve çalkaladıktan 10 dakika sonra damlatın suya sonra resim görelim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Her zaman aynı tırnağı mı ısırıyor? Diğer tırnaklar veya parmak ısırması var mı? Kuşun vitamini, probiyotik, mineral ve calsiyum ihtiyaçlarını veriyor musunuz? Verdiklerinizin resimlerini görebilir miyim

iclal

Aktif Üye
Her zaman aynı tırnağı mı ısırıyor? Diğer tırnaklar veya parmak ısırması var mı? Kuşun vitamini, probiyotik, mineral ve calsiyum ihtiyaçlarını veriyor musunuz? Verdiklerinizin resimlerini görebilir miyim
Genelde aynı tırnak şuana kadarki gözlemlerimle ama daha dikkatli bakip yazarım. vitamin olarak petshopun verdiğini kullanıyordum fakat onların pek iyi olmadığını duyunca bıraktım probiyotik olarak entrobac veriyorum haftada 1 kafesinde minarel blok ve gaga taşı var mineral blogu hiç kullanmıyor Arada kalamar alıp veriyorum maalesef uzun süreli durmuyor kafesinde 2 günde paramparça ediyor artı olarak bt amin forte veriyorum

iclal

Aktif Üye
tekrar yeni konu açmak istemedim hep sol ayağının en kısa parmağını yapıyor videodaki gibi sürekli bu haraketi yapıyor ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmusunuz
tekrar yeni konu açmak istemedim hep sol ayağının en kısa parmağını yapıyor videodaki gibi sürekli bu haraketi yapıyor ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ayaklarına badem yağı sürün ,dış parazit yapınız ve tünekler tahta olsun birde dezenfektan olarak virkons temin ediniz kafesi gereçleri güzel bir dezenfekte ediniz grit kumuna da 5 küçük parça darı tanesi kadar Himalaya tuzu ekleyin badem yağını günde bir kez 5 gün sürelim tüm bunlardan sonra tekrar yaparsa muayene için kanatlı uzmanına götürün geçmiş olsun ☺

iclal

Aktif Üye
Ayaklarına badem yağı sürün ,dış parazit yapınız ve tünekler tahta olsun birde dezenfektan olarak virkons temin ediniz kafesi gereçleri güzel bir dezenfekte ediniz grit kumuna da 5 küçük parça darı tanesi kadar Himalaya tuzu ekleyin badem yağını günde bir kez 5 gün sürelim tüm bunlardan sonra tekrar yaparsa muayene için kanatlı uzmanına götürün geçmiş olsun ☺
Bilmediğim için soruyorum diş parazit nedir acaba

Üst Alt