• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı dışkısı sebebi nedir lütfen yardım edin

Volkitoo

Yeni Üye
Hareket var hiç ötmüyor ara ara zorliyinca ötüyor çok yem yiyor iki gün oldu kafesi temizledim yine doldurmuş etrafı lütfen yardımcı olur musunuz yem açık yem kullanıyorum değiştiricem yem öneriside yaparmısınız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hareket var hiç ötmüyor ara ara zorliyinca ötüyor çok yem yiyor iki gün oldu kafesi temizledim yine doldurmuş etrafı lütfen yardımcı olur musunuz yem açık yem kullanıyorum değiştiricem yem öneriside yaparmısınız
Merhaba hoş geldiniz
Bu renk dışkılar pankreas sorunu olduğu içindir malesef 😔lütfen bir kanatlı uzmanına gidin. Nerede ikamet ediyorsunuz

Doğacı

Eski Forumcu
Karışık yem kullanın Sultan papağanına uygun olan. Demet abla bu konuda yardımcı olacaktır :)
Ayrıca dışkı ile yemler birbirine temas etmesin. Daldarıyı mandalla kafese asın lütfen..
Probiyotik takviyesi kullanın ayrıca..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Karışık yem kullanın Sultan papağanına uygun olan. Demet abla bu konuda yardımcı olacaktır :)
Ayrıca dışkı ile yemler birbirine temas etmesin. Daldarıyı mandalla kafese asın lütfen..
Probiyotik takviyesi kullanın ayrıca..
Muhabbet yemini seviyorlar, Nijer tohumunu, yulaf, daldarı-kırmızı beyaz fark etmez -,diğer tohumlar, aspur, sebze salatası, ceviz, fındık, tuzsuz fıstık, meyveler çekirdeği olmayacak..
Sultan papağanı yararlı ve zararlı gıdalar üzerine çok yazı var👍kuşunuzu tek tip beslemeyi lütfen ve çekirdeği çok yemiş.. Yağlanma yapar👍

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet yemini seviyorlar, Nijer tohumunu, yulaf, daldarı-kırmızı beyaz fark etmez -,diğer tohumlar, aspur, sebze salatası, ceviz, fındık, tuzsuz fıstık, meyveler çekirdeği olmayacak..
Sultan papağanı yararlı ve zararlı gıdalar üzerine çok yazı var👍kuşunuzu tek tip beslemeyi lütfen ve çekirdeği çok yemiş.. Yağlanma yapar👍
nijer ve yulafın fazla vermemek lazım Nijer kuşu kizistirir ve tüye sokabilir diye biliyorum yulafta fazla verirsek sokabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
nijer ve yulafın fazla vermemek lazım Nijer kuşu kizistirir ve tüye sokabilir diye biliyorum yulafta fazla verirsek sokabilir
Ölçülü olursa sorun olmaz.. Herşeyin fazlası zarar. Tüm tabiat için geçerli 👍

Üst Alt