• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı kendi dışkısını yiyor ve kahverengi dışkı

mxd

Yeni Üye
Sultan papağanım kendi dışkısını yaptığı gibi yemeye çalışıyor anlamadım neden böyle yapıyor aldığım yere sorduğumda suyunu sirke koyun dedi.
Sizce geçirir mi bir de bugün sirkeli sudan içti biraz dışkısı kahverengi gibi olmuş fotoğrafını atıyorum
İkinci olarak önceden ben de muhabbet vardı yemleri de ona özeldi sonra papağan alınca ekstra çekirdek aldım onunla karıştırıp veriyorum muhabbetin yemi bitene kadar acaba ondanda mı oldu?
Yardımcı olur musunuz?
WhatsApp Image 2026-04-23 at 09.30.28.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağanım kendi dışkısını yaptığı gibi yemeye çalışıyor anlamadım neden böyle yapıyor aldığım yere sorduğumda suyunu sirke koyun dedi.
Sizce geçirir mi bir de bugün sirkeli sudan içti biraz dışkısı kahverengi gibi olmuş fotoğrafını atıyorum
İkinci olarak önceden ben de muhabbet vardı yemleri de ona özeldi sonra papağan alınca ekstra çekirdek aldım onunla karıştırıp veriyorum muhabbetin yemi bitene kadar acaba ondanda mı oldu?
Yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 104442
Merhaba aldığınız yer demekki kuşların sağlığı konusundan anlamıyor😔
Sirke bağırsak florasını bozar ishal yapar
Kursak sindirim ve bağırsağı zaman içinde yakar çünkü asit oranı fazladır
⚠ Herhangi bir kuş dışkı yemeye başlarsa bilin ki mineral eksikliğindendir
♦ Kanatlıoil Formmix tavsiye ederim profesyoneldir
Yağasidi bazlıdır, tüm mineraller içinde vardır
Haftada 2 defa 2 damla olacak şekilde ağzına damlatın, suya katılmaz, sebze meyveye damlatılabilir kokusu ağırdır yemeyebilir
Ağız yolu garsntidir
Kafesiniz meşe odun kömürü bırakın kenarda dursun
Marketten alabilirsiniz (mangallık meşe odun kömürü diye pakette yazar) yada kuş kömürü var yeme katılır
Kaya tuzu da olur blok halinde aktarlarda var 1 tane kafeste dursun

Ekli dosyalar

Üst Alt