• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

röhnfried entrobac probiyotik

boncukcum

Yeni Üye
entrobac böyle olması normal mi çekmecede muhafaza ediyorum bir de bt amin forte kullanıyoruz 2 3 saatte bir değiştirmeme rağmen öyle iğrenç kokuyor ki ölü gibi onu da kullanmaya devam etmeyeceğim sanırım gerwit yeterli gelir diye düşünüyorum şuan tüy dökümünde biricik oğlum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Normal degil nerden ne zaman aldınız Kullanmayınız

Mert.

Eski Forumcu
Bozulmuş yenisini tehmin edin derim ben benimkide böyleydi attım ben

boncukcum

Yeni Üye
yeni aldım daha hepsiburada tayfalab isimli satıcıdan üzerinde skt de yazıyor 2023 olarak tekrar alma şansım yok rutubet yapmış olamaz mı çekmece havasız sonuçta 😔

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yeni aldım daha hepsiburada tayfalab isimli satıcıdan üzerinde skt de yazıyor 2023 olarak tekrar alma şansım yok rutubet yapmış olamaz mı çekmece havasız sonuçta 😔
saglam bir satıcıdan almanızı tavsiye ederim ürün açıldıktan sonra maksimum 6 ay kullanılabilir

Mert.

Eski Forumcu
Aynı adamda bende almıştım ama Trendyol da şimdi mamaiste alcam buranın sitesi olabilir rutubetten birde o kutu hava geciriyor sizin adınıza üzüldüm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ürün bozulmuş kullanmayın çünkü kullanılacak bir tarafı kalmamış 👍

Moderatör tarafında düzenlendi:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Şöyle bir durum var bunları büyük kutulardan bölüyorlar örnegin tayfalab büyük kutudan küçük kutulara 01.01.2022 de böldü sizde 01.03.2022 de aldınız 6 aylık süreç ilk tarihten başlar sizin aldıgınız tarihten değil önemli olan satıcı ne zaman böldü

boncukcum

Yeni Üye
bu ürünü ilk aldığımda kullandım daha sonra kuş hastalandı kusmuştu belki de bayatlığından sebep dokundu çok korkmuştum. bt amin forte de ölü gibi kokuyor onu da atıcam sanırım bi tek gerwit iyi damlatıldığında dibe çöküyor ve kokmuyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bu ürünü ilk aldığımda kullandım daha sonra kuş hastalandı kusmuştu belki de bayatlığından sebep dokundu çok korkmuştum. bt amin forte de ölü gibi kokuyor onu da atıcam sanırım bi tek gerwit iyi damlatıldığında dibe çöküyor ve kokmuyor
Bt-amin forte normalde de kötü kokuyor, o ürünü de mi bölünmüş almıştınız, kutusu nasıl?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ürün kalitesini kaybetmiş atmak isterseniz atın.

Mert.

Eski Forumcu
Yıkayınca geçiyor ben suluklarimi 2 günde bir degistiriyom koku yaslamadim

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
onu kullanmak için eski suluğu kullanıcam sanırım böyle bir koku yok ölü hayvan gibi 🤣
özellikle sıcak havalarda tüm katkılı suları kuşların önünde 6-8 saatten fazla tutulmaması taraftarıyım, ilaveten yazın uygulama yarım suluk yapılarak verilmelidir.
Kışın ise kesinlikle 1 günü aşmamalı, sulukları da servis öncesi iyice temizlemek gereklidir. yedek suluklarda mutlaka olmalıdır.