entrobac böyle olması normal mi çekmecede muhafaza ediyorum bir de bt amin forte kullanıyoruz 2 3 saatte bir değiştirmeme rağmen öyle iğrenç kokuyor ki ölü gibi onu da kullanmaya devam etmeyeceğim sanırım gerwit yeterli gelir diye düşünüyorum şuan tüy dökümünde biricik oğlum
yeni aldım daha hepsiburada tayfalab isimli satıcıdan üzerinde skt de yazıyor 2023 olarak tekrar alma şansım yok rutubet yapmış olamaz mı çekmece havasız sonuçta
yeni aldım daha hepsiburada tayfalab isimli satıcıdan üzerinde skt de yazıyor 2023 olarak tekrar alma şansım yok rutubet yapmış olamaz mı çekmece havasız sonuçta
Şöyle bir durum var bunları büyük kutulardan bölüyorlar örnegin tayfalab büyük kutudan küçük kutulara 01.01.2022 de böldü sizde 01.03.2022 de aldınız 6 aylık süreç ilk tarihten başlar sizin aldıgınız tarihten değil önemli olan satıcı ne zaman böldü
bu ürünü ilk aldığımda kullandım daha sonra kuş hastalandı kusmuştu belki de bayatlığından sebep dokundu çok korkmuştum. bt amin forte de ölü gibi kokuyor onu da atıcam sanırım bi tek gerwit iyi damlatıldığında dibe çöküyor ve kokmuyor
bu ürünü ilk aldığımda kullandım daha sonra kuş hastalandı kusmuştu belki de bayatlığından sebep dokundu çok korkmuştum. bt amin forte de ölü gibi kokuyor onu da atıcam sanırım bi tek gerwit iyi damlatıldığında dibe çöküyor ve kokmuyor
özellikle sıcak havalarda tüm katkılı suları kuşların önünde 6-8 saatten fazla tutulmaması taraftarıyım, ilaveten yazın uygulama yarım suluk yapılarak verilmelidir.
Kışın ise kesinlikle 1 günü aşmamalı, sulukları da servis öncesi iyice temizlemek gereklidir. yedek suluklarda mutlaka olmalıdır.