B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 26 Ara 2021 #1 Merhabalar, muhabbet kuşumun biri ölmeden önce rengi beyazdan sarıya dönmüştü. Şimdi diğer kuşumun da baş kısmı ve kuyruğu sarıya dönmeye başladı ve iki defa dışkısının tüyüne yapıştığini gördüm neden olabilir
Merhabalar, muhabbet kuşumun biri ölmeden önce rengi beyazdan sarıya dönmüştü. Şimdi diğer kuşumun da baş kısmı ve kuyruğu sarıya dönmeye başladı ve iki defa dışkısının tüyüne yapıştığini gördüm neden olabilir
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 26 Ara 2021 #2 Taha' Alıntı: Probiyotik veriyor musun Genişletmek için tıkla ... Entrobac önerilmişti sipariş verdim gelmesini bekliyorum
Taha' Alıntı: Probiyotik veriyor musun Genişletmek için tıkla ... Entrobac önerilmişti sipariş verdim gelmesini bekliyorum
19.merttt Müdavim Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 578 Tepkime puanı 405 Puanları 63 27 Ara 2021 #3 Burcu' Alıntı: Entrobac önerilmişti sipariş verdim gelmesini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Entrobac da probiyotik oluyor değil mi bende almayı düşünüyorum da
Burcu' Alıntı: Entrobac önerilmişti sipariş verdim gelmesini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Entrobac da probiyotik oluyor değil mi bende almayı düşünüyorum da
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 27 Ara 2021 #4 Taha' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Sararmasi için etkili olur mu neden oluyor sizce
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 27 Ara 2021 #5 Merhaba, sararma hastalık yada ölüm belirtisi değildir
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 27 Ara 2021 #6 Serkhan79' Alıntı: Merhaba, sararma hastalık yada ölüm belirtisi değildir Genişletmek için tıkla ... Ben ölmeden hemen önce olunca onun da bir belirti olduğunu düşünmüştüm. Teşekkür ederim
Serkhan79' Alıntı: Merhaba, sararma hastalık yada ölüm belirtisi değildir Genişletmek için tıkla ... Ben ölmeden hemen önce olunca onun da bir belirti olduğunu düşünmüştüm. Teşekkür ederim
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 27 Ara 2021 #7 Taha' Alıntı: Sararma ile ilgisi yok aslında kafasını vs sürttüğü gaga taşı ya da başka bir nesneden bulaşıyor da olabilir tüy dökümünde de olabilir geçecektir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Taha' Alıntı: Sararma ile ilgisi yok aslında kafasını vs sürttüğü gaga taşı ya da başka bir nesneden bulaşıyor da olabilir tüy dökümünde de olabilir geçecektir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 27 Ara 2021 #8 Burcu' Alıntı: Ben ölmeden hemen önce olunca onun da bir belirti olduğunu düşünmüştüm. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim. umarım düşündüğünüz gibi değildir.
Burcu' Alıntı: Ben ölmeden hemen önce olunca onun da bir belirti olduğunu düşünmüştüm. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim. umarım düşündüğünüz gibi değildir.