• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumun gagasının rengi değişti

susikivi

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 3,5 yaşında erkek gagası her zaman masmavi olurdu son zamanlarda renginşn değiştiğini gözlemledim sebebi ne olabilir başka her hangş bir sorunu yok iştahı neşesi gayet yerinde

Ekli dosyalar

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum 3,5 yaşında erkek gagası her zaman masmavi olurdu son zamanlarda renginşn değiştiğini gözlemledim sebebi ne olabilir başka her hangş bir sorunu yok iştahı neşesi gayet yerinde
Gaga renkleri veya gagalar zamanla kendini yeniler dönem dönem koyu mavi kızıştığı anlamına gelir suan sakin bir dönem siyebiliriz ama kahverengi olursa hormonal bozukluktur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bu yakışıklı kilolu 🤗 diyet yem öneririm, yağlı tohum vermeyin, sebze ağırlıklı besleyin, hormon bozukluğu başlangıcı var, karaciğer yağlanması da dahil(kilodan)

Üst Alt