Dün aldığım sultan papağanının yaşı ve cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misiniz?
Petshop en fazla 3 aylık bu kuşlar dedi. Cinsiyeti nasıl anlaşılıyor?
Merhaba melodik ötüş varsa erkek tek tip ötüyorsa dişidir. Ama henüz yavru olduğu için belki şuan için cinsiyet belli olmayabilir. Dilimin döndüğünce yorum yaptım. Bundan sonrasını işin uzmanlarına bırakayım yorumu @Demet bükay ve diğer konu bilgi sahibi arkadaşlarım yorum yaparlar. Sağlıklı ömrü olsun
dişi olasılığı yüksek %80 dişi diyorymdişilerde taklit eder hiç sıkıntı yok yeter ki sağlıklı olsun
Bolca youtu.be den şarkılar dinlesin sabahları 15 dk yeterli olur
dişi olasılığı yüksek %80 dişi diyorymdişilerde taklit eder hiç sıkıntı yok yeter ki sağlıklı olsun
Teşekkürler Bu yavruya yazın sonunda yani 2-2.5 aya bir eş almak istiyorum. Hem yalnız kalmasın hem de eğer olursa yumurtlasın, çiftleşsinler. Bu işlerle çok alakam yok petshopa gidip beğendiğim, sağlıklı, kuşumla aynı yaşta bir erkek (eğer kuşum dişiyle) sultan papağanı alıp eve getirip farklı kafeste karantina uyguladıktan sonra ikisini aynı kafese almam yeterli olur mu? Yoksa kuşu petshopa götürüp eşini kendine mi seçtireceğim? Birde küçük sultan papağanlarında malum cinsiyet anlaması zor oluyor. 2.2-5 ay sonra eşi alacağım için 4-5 aylık falan almam gerekecek. Nasıl anlayacağız onu da?
Kuşum şuan tünekte duruyor kendini kaşıyor ve ilk 2 günün aksine aşırı fazla yem yiyor. Açıldı yavaş yavaş. Yemliği yukarı koymama alıştı ancak suluğu yukarı koyduğumdan beri çok fazla içmedi en fazla 2-3 kere içti. Suluk ve yemlik konumunun resmini atıyorum. Sizce bir sıkıntı problem varmı rahatça erişebilir mi?
Kuşum şuan tünekte duruyor kendini kaşıyor ve ilk 2 günün aksine aşırı fazla yem yiyor. Açıldı yavaş yavaş. Yemliği yukarı koymama alıştı ancak suluğu yukarı koyduğumdan beri çok fazla içmedi en fazla 2-3 kere içti. Suluk ve yemlik konumunun resmini atıyorum. Sizce bir sıkıntı problem varmı rahatça erişebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 88883Ekli dosyayı görüntüle 88884
Bir arkadaş daha önermişti metal yemliklerden yakın bir zamanda düşünüyorum ama önceliğim değil şuan metal kaplar fiyatından dolayı. Ucuz metal yemlik nerden bulabilirim? Baktığım en düşük metal yemlik 400-500TL. Kelepçeli yemliklerden kastınız şu halkalı mamalıklardan mı? Onlardan da sipariş verdim 2 tane ama resimde küçük duruyor ona normal yem mi koyuyoruz? Ben haşlanmış yumurta, kum falan koyarım diye düşünüp aldım 2 adet.
@Demet bükay@Burçak A. ayrıca kuşum sabah güneş ışığını gördüğü gibi bağırdı için yatak çarşafı gibi bir şeyle kafesin 3 tarafını kapatıyorum. Bir taraf açık kalıyor oradan da dolaylı olarak ışık vurmuyor bağırmıyor. Bir tarafın açık kalması yeterli midir? Havasızlık falan çekmez değil mi?
@Demet bükay@Burçak A. ayrıca kuşum sabah güneş ışığını gördüğü gibi bağırdı için yatak çarşafı gibi bir şeyle kafesin 3 tarafını kapatıyorum. Bir taraf açık kalıyor oradan da dolaylı olarak ışık vurmuyor bağırmıyor. Bir tarafın açık kalması yeterli midir? Havasızlık falan çekmez değil mi?
Evet çiftleşmek için büyük olması gerektiğini biliyorum ama ben yine kuşuma yalnız kalmaması için bir eş almayı düşünüyorum. 4-5 aylıkken ikisini birleştirsem çiftleşmek için yeteri büyüklüğe geldiklerinde çiftleşip eş olurlar mı?
Evet çiftleşmek için büyük olması gerektiğini biliyorum ama ben yine kuşuma yalnız kalmaması için bir eş almayı düşünüyorum. 4-5 aylıkken ikisini birleştirsem çiftleşmek için yeteri büyüklüğe geldiklerinde çiftleşip eş olurlar mı?
Kuşum şuan tünekte duruyor kendini kaşıyor ve ilk 2 günün aksine aşırı fazla yem yiyor. Açıldı yavaş yavaş. Yemliği yukarı koymama alıştı ancak suluğu yukarı koyduğumdan beri çok fazla içmedi en fazla 2-3 kere içti. Suluk ve yemlik konumunun resmini atıyorum. Sizce bir sıkıntı problem varmı rahatça erişebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 88883Ekli dosyayı görüntüle 88884
Bir arkadaş daha önermişti metal yemliklerden yakın bir zamanda düşünüyorum ama önceliğim değil şuan metal kaplar fiyatından dolayı. Ucuz metal yemlik nerden bulabilirim? Baktığım en düşük metal yemlik 400-500TL. Kelepçeli yemliklerden kastınız şu halkalı mamalıklardan mı? Onlardan da sipariş verdim 2 tane ama resimde küçük duruyor ona normal yem mi koyuyoruz? Ben haşlanmış yumurta, kum falan koyarım diye düşünüp aldım 2 adet. Ekli dosyayı görüntüle 88887