• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Papağanımın yaşı ve cinsiyeti

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablacım sen daha iyi bilirsin tabi ama daha ilk kafes dışı çıkmalarında eğitim vermeye çalışmak doğrumudur
Eğitim veremez zaten canım benim, alışması gerekli, oda zamanla olur🥰

baran_055

Aktif Üye
Perde arkasına götürüp merdiven eğitimi vermek istemiş arkadaş doğru olup olmadığını merak ettim bende 😊
Evet Limon Numara isimli kanalda perde arkasında merdiven eğitimi vermeyi öneriyordu bende denemek istedim ama biraz ani hareket yapınca ve ilk defa dışarı çıkma stresiyle elimden kaçtı. Tecrübe etmiş olduk :)

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Evet Limon Numara isimli kanalda perde arkasında merdiven eğitimi vermeyi öneriyordu bende denemek istedim ama biraz ani hareket yapınca ve ilk defa dışarı çıkma stresiyle elimden kaçtı. Tecrübe etmiş olduk :)
O kanalı severim ben de, izlemesi keyifli. :) Zaten elinize alışık, ortama alışması daha iyi olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Perde eğitimi bende verdim🤣🤣🤣🤣eğitimimi aldım🤣🤣🤣
Anca stres yaptım, kendisi istemezse eğitim boş

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
O kanalı takip ediyorum bende ama orda daha çok ele kola hiç gelmeyen,ısıran,ürkek kısacası vahşi kuşlara eğitim verme üzerine bir kanal sizin yavrunuz sakin ve kendini sevdiren bir kuş 😊

baran_055

Aktif Üye
Şuan güncel durum iyi daha da alıştı ancak hala yavaşça duvara ve perdelere çarpıyor. Öpmeme avuçlamama bile izin veriyor. Bazen heyecanlanıp uçmaya çalıştığında perdeye falan konuyor hafifçe çarpıyor duvara da çarpıyor aynı şekil. Kuşta görünen bir sorun yok gibi. Akşam yine çıkarıcam. Kuyruğundaki bozuk tüyler de uçtuğu sırada dökülüyor. IMG20250615105804.jpgIMG20250615112433.jpg17499765494133694489654530511512.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan güncel durum iyi daha da alıştı ancak hala yavaşça duvara ve perdelere çarpıyor. Öpmeme avuçlamama bile izin veriyor. Bazen heyecanlanıp uçmaya çalıştığında perdeye falan konuyor hafifçe çarpıyor duvara da çarpıyor aynı şekil. Kuşta görünen bir sorun yok gibi. Akşam yine çıkarıcam. Kuyruğundaki bozuk tüyler de uçtuğu sırada dökülüyor. Ekli dosyayı görüntüle 89105Ekli dosyayı görüntüle 89106Ekli dosyayı görüntüle 89107
Hepsi gelir çok güzel gelir hemde🥰🤲😊maşallah SüphanAllah

baran_055

Aktif Üye
Hepsi gelir çok güzel gelir hemde🥰🤲😊maşallah SüphanAllah
Ufak tefek perdeye duvara çarpması devam ediyor. Kafesten ilk çıkardığımda hiç uçmadı hep elimde kaldı yatağa bırakmaya falan çalıştım gitmedi. Şuan tüneğin üstünde gözleri kapalı duruyor birşey olmuş olabilir mi acaba?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ufak tefek perdeye duvara çarpması devam ediyor. Kafesten ilk çıkardığımda hiç uçmadı hep elimde kaldı yatağa bırakmaya falan çalıştım gitmedi. Şuan tüneğin üstünde gözleri kapalı duruyor birşey olmuş olabilir mi acaba?
Birşey olmamıştır, normal, seslenin gözlerini hemen açar😊🤲öğleden sonrada çıksın akşamda olur👍
Normal öğrenecek

Üst Alt