• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukta apse oluşumu

Güneşfidan

Aktif Üye
Pamukta bir kitle gibi yada ur bilemiyorum birsey cikti veterinere götürdum rontgen cekti ,apse yada tuy patlamadigi icin bu şişlik olabilir dedi ama kendisi kanatli hayvanlar uzerine veteriner degil tabi birde size fotoğraf ve video atsam bakabilir misiniz ? Ayrica sabah akma kara merhem sür o şiş bölgeye patlasin dedi @Demet bükay @Şehmus BAKIR

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Pamukta bir kitle gibi yada ur bilemiyorum birsey cikti veterinere götürdum rontgen cekti ,apse yada tuy patlamadigi icin bu şişlik olabilir dedi ama kendisi kanatli hayvanlar uzerine veteriner degil tabi birde size fotoğraf ve video atsam bakabilir misiniz ? Ayrica sabah akma kara merhem sür o şiş bölgeye patlasin dedi @Demet bükay @Şehmus BAKIR
Tam olarak kuşun neresinde lipom ise ancak cerrahi müdahale ile çözülebilir.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Görüştük cumartesi gunu ankarada uğur pet veteriner hekime goturecegim rif ampul de aldim ki yarasina sureyim diye
Ankara'da yaşıyorsanız Demet ablanın bildiği Capitol hayvan hastanesinde iyi bir cerrah vardı ona gösterirdiniz ☺ Burada bir üyemiz memnun kalmıştı ben de Ankara'da yaşıyorum ☺

Güneşfidan

Aktif Üye
Capitol hayvan hastanesi prof Dr Ömer Beşaltı hocamız orada
Kendisi cerrahtır, lütfen ona götürün 🤲🤲
Demet hocam bunlarin alani kedi köpek gözüküyor pamuğa bakarlarmi ki :(( digerini yanlış veteriner uygulamasindan kaybettim biliyorsunuz dur bunda da aynı sorun olmasın? Birde uğur pet e bakabilir misiniz gorusleriniz ne olacak

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hocam bunlarin alani kedi köpek gözüküyor pamuğa bakarlarmi ki :(( digerini yanlış veteriner uygulamasindan kaybettim biliyorsunuz dur bunda da aynı sorun olmasın? Birde uğur pet e bakabilir misiniz gorusleriniz ne olacak
Uğur Pete çok gittim klinik orası
Capitol hayvan hastanesi çok kapsamlı ve kuşlara da bakan büyük bir hayvan hastanesi
İsterseniz iletişime geçin

Güneşfidan

Aktif Üye
Demet hocam İstanbul'daki veteriner bir hoca capitol hastanesini onermedi
Estağfurullah önce minik can dostlarımız için en iyisi olmalı😊🤲
Demet hocam capitol hayvan hastanesi için ve Ömer hoca icin cok olumsu yorumlar mevcut ve kendisi sadece bir muayene ucreti olarak 5000 tl istedi bu normal mi ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hocam capitol hayvan hastanesi için ve Ömer hoca icin cok olumsu yorumlar mevcut ve kendisi sadece bir muayene ucreti olarak 5000 tl istedi bu normal mi ?
😔5000 çok fazla yorum benim için önemli değil ben çok iyi bir hoca olduğuna birebir şahitim
Fakat ücret cidden çok fazla
Ugur pet orayla görüşün isterseniz,
Ben tam teşekküllü bir yer ve hocam orda diye önerdim çok şaşırdım😔😔

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ankara da mı ikamet ediyorsunuz İstanbul mu?