• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Otobüsle seyahat

seda06

Aktif Üye
Streçle sardık. Tabii ki hava almasi için açık yer de biraktik. Yemini suyunu koyduk. Otogara giderken soguktan etkilenmemesi icin uzerine de ortu örttük. Şu an otobüsteyiz gayet keyfi yerinde 🤗

seda06

Aktif Üye
Selamlar yine bir soruyla geldim.Sizi de yoruyorum kusuruma bakmayın. Gri kusumuz vardi hatırlarsınız. Otobüs yolculuğu hakkında yine size danışmıştım yardımcı olmuştunuz 🙏 kuş geldiğinden beri asla ele gelmiyor ve kanatacak derecede ısırıyor. Yanına 2 metre yaklaşınca kaçıyor. Kafesin kapısı sürekli açık. İstediği zaman girip çıkıyor ama bize bir türlü az da olsa alışamadı ne yapabiliriz nasıl alıştırabiliriz?

Mert G.

Eski Forumcu
Selamlar yine bir soruyla geldim.Sizi de yoruyorum kusuruma bakmayın. Gri kusumuz vardi hatırlarsınız. Otobüs yolculuğu hakkında yine size danışmıştım yardımcı olmuştunuz 🙏 kuş geldiğinden beri asla ele gelmiyor ve kanatacak derecede ısırıyor. Yanına 2 metre yaklaşınca kaçıyor. Kafesin kapısı sürekli açık. İstediği zaman girip çıkıyor ama bize bir türlü az da olsa alışamadı ne yapabiliriz nasıl alıştırabiliriz?
Kafesten çıkarmayın ve elınızse uzatın ısırdıgında çekmeyin elınızı ısırma huyunu bırakır