• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Seyahat !!

Maviş51

Yeni Üye
Şimdi 10 saatlik yola gidicez istanbul avcılardan marmarise muhabbet kuşlarını götürmem gerek mi 12 haziran gece 22 de çıkıcaz 23 haziran 12 öğlen marmaristen çıkıcaz gelmemiz gece yani kardeşim evde kalıcak ama o kuşlardan korkar sevmez yani sadece suyunu değiştirirm dedi ellemez yani konuşmaz kuşlarda bana bağlı sabahları mutfağa gideriz kahvaltı yaparız dereotu veririm onlara öğlen oturma odası akşama kadar gece benim odama gelirz hatta gelmezsek öterler baya bağırır gibi ama yol uzak sıcaklık neredeyse 4 yıldır benleler bişey olur diye korkuyorum ben yokken hasta olurlarsa kardeşim ilaç veremez bakamaz o sınavlara gidicek tüm gün evde değil ama eve gelşcek yani ünite gidiyor ben ne yapmalıyım ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evde birisi varsa ben olsam yem su versin yeter der götürmezdim. 10 gün kafesten çıkmasalar sorun olmaz. Sonuçta gideceğiniz yerde de ortamı tanımadıkları için kafesten çıkarmanız sakıncalı. Evde kalsınlar. Kardeşin yetişkin mecbur kalınca herşeyi yapar merak etme. ☺ Benim oğlumda ellemezdi ama 10 yaşında besleme yapmak zorunda kaldı.