• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Otobüsle seyahat

seda06

Aktif Üye
Bölgenizdeki veterinerlerden birinden kuşun cinsi adı ve herhangi bir sağlık sorunu olmadığına dair yazılı belge alın imza kaşe yaptırın tarih attırdın. Hukuki olarak taşımanıza hiçbir şey diyemezler. Kuş gribinin olduğu zaman arka koltuğumuzdaki teyze alerjim var hastalık var diyip otogarı ayağı kaldırmış polise şikayet etmişti. Elimde bu belge olduğu için kimse bir şey yapamadı. 😊🙋🏻‍♂️🐦
İnşallah oyle bisey olmaz. 11de otobus hareket edecek.Mesajlari da yeni gördüm 🤦

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Haber vereyim dedim. Hic bir sorun cikarmadilar. Bir koltuk ta ona aldik rahat rahat gidecek inşallah. Gelirken de ayni sekilde ona özel koltuk alicaz 😀iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏
En iyisini yapmışsınız. Aklınızda bulunsun diye söylüyorum, Pamukkale’nin jumbo otobüsleri mevcut kedi köpek sahipleri için otobüsün altında hayvanlara ayrı bir yer oluşturulmuş fakat ne kadar sağlıklı bilmiyorum 🤷 Kuş ile yolculuk konusunda en iyi firma Kamilkoç’tur kucağınıza, yanınıza, ayak dibinize kafesi almanıza asla laf söylemiyorlar tecrübe ettiğim kadarıyla aksine ilgili yaklaşıyorlar. Kafesinizi klimadan etkilenmemesi adına sarmayı unutmayınız, İyi yolculuklar.

Mert G.

Eski Forumcu
En iyisini yapmışsınız. Aklınızda bulunsun diye söylüyorum, Pamukkale’nin jumbo otobüsleri mevcut kedi köpek sahipleri için otobüsün altında hayvanlara ayrı bir yer oluşturulmuş fakat ne kadar sağlıklı bilmiyorum 🤷 Kuş ile yolculuk konusunda en iyi firma Kamilkoç’tur kucağınıza, yanınıza, ayak dibinize kafesi almanıza asla laf söylemiyorlar tecrübe ettiğim kadarıyla aksine ilgili yaklaşıyorlar. Kafesinizi klimadan etkilenmemesi adına sarmayı unutmayınız, İyi yolculuklar.
Kamil koç katil ediyordu bizi o günden beri sevemedim o fırmayı