• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nesi var

Mavişbus

Aktif Üye
Elma sirkesi veya limon akitmam gerekir mi suyuna bir faydası olur mu

Mavişbus

Aktif Üye
Yediği yemden falanda olabiliyormuş insternetten araştırdım bazı insanlar öyle yorum yapmış

Mavişbus

Aktif Üye
Okudum yazınızı grpetten sipariş oluşturmaya calisiyordum. Yazınızı okudum da Beyza hanım öyle deyince korktum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bize veteriner kursak yakınında enfeksiyon var dedi, 'kursak mantarı' dediğimiz sanırım. kokulu kusma, iştahsızlık ve buna bağlı zayıflama oluyor genelde. bizde 5 10 gün bu kusmaya çalışma hareketi oldu sonra bir anda kötüleşti
Mantarla enfeksiyon farklı enfeksiyon bakteriyel bir sorun mantar ayrı. ☺ Enfeksiyon da antibiyotik kullanılır mantarda antifungal etken maddeli ilaç

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok sık sık yapıyor ise sindirimle alakalı olabilir probiyotik veriyorsanız düzenli olarak kursak enfeksiyonu nuda göz önünde bulundurmak lazım

Mavişbus

Aktif Üye
Sık sık yapmıyor nadir yapıyor probiyotik daha önce hiç kullanmadım bu akşam anca koydum

Limonveleyla

Aktif Üye
bize veteriner kursak yakınında enfeksiyon var dedi, 'kursak mantarı' dediğimiz sanırım. kokulu kusma, iştahsızlık ve buna bağlı zayıflama oluyor genelde. bizde 5 10 gün bu kusmaya çalışma hareketi oldu sonra bir anda kötüleşti
Geçmiş Olsun

Mavişbus

Aktif Üye
Bu grit kumu birşeyle karıştırıp mı veriyorsunuz sade mı koyuyorsunuz

Mavişbus

Aktif Üye
Ne bilim bı gaga attı bıraktı kumu sanki hiç kum görmemiş gibi o garden kız yemi çok küçükmüş taneleri zamanla alışır belki

Bahar Y.

Müdavim
Ne bilim bı gaga attı bıraktı kumu sanki hiç kum görmemiş gibi o garden kız yemi çok küçükmüş taneleri zamanla alışır belki
Kristal kumdan bahsediyorsunuz sanırım, kristaller çok minik evet grite geçince bir tuhaf karşılıyorlar ama sonradan alışır

Mavişbus

Aktif Üye
Kuma gaga attı bıraktı o ayrı garden mix aldığım yemide yememiş petshoptan aldığım yeme geçti 😀

Mavişbus

Aktif Üye
Yemden hiç yemiyor benim kus versela laga alim bari

Mavişbus

Aktif Üye
Petshoptaki adam boğazında iltihap vardır elma sirkesi koy 1cay kasigi dio hergunmus

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sirke kuşlar için zararlı bence vermeyim hemde her gün. Probiyotik ve kum ile geçmez ise ustalar ilaç önerisi yapar size.

Mavişbus

Aktif Üye
İnternette faydalı diye yaziyo hergun vermem haftada 1

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnternette faydalı diye yaziyo hergun vermem haftada 1
İnternette her şey yazıyor. Sirkeyi faydalı bulanlarda var ama kısa vadede hastalık varsa onun ilerlemesine engel olabilir bir süre ( ishal gibi) ama uzun vadede kuşa zarar verir. Benim düşüncem böyle en azından.

Üst Alt