• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun nesi var

Beyazgüllll

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 3,5 yaşında erkek birşeyi yoktu son 2 3 gündür sürekli uyuyor ve kabarık duruyor normalde de sakin bir kuş ama bu aralar sadece uyuyor hemde derin uyuyor örn 20 dk boyunca hiç uyanmadan yatıyor yeni yeni tüy dökmüş 2 gün öncesinde bir ishali vardı ama şuanda yok dışkısı normal yemek yemeye bayılan bir kuştu bu gün çok yemedi diğer günlere nazaran ve ağzı kokuyor 1 2 gün önce hafif bir koku aldım sonra baktığımda yoktu şuan gene koku alıyorum ağzı ile lık lık hareketler yapıyor gün içinde 2 defa duyuyorum diyebilirim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son dışkısı galiba normal değil 🤷🏼‍♀️
Merhaba geçmiş olsun
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka verin
Bağırsak florasını düzenler
Koku varsa veteriner hekim görmeli bakteri veya kursak mantarı kaynaklı olabilir

Beyazgüllll

Yeni Üye
Yaşadığım yerde ilgilenen bir veteriner hekim yok elimden ne gelir onu düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yaşadığım yerde ilgilenen bir veteriner hekim yok elimden ne gelir onu düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Koku eşki peynir kokusu gibi ve salyalı kusma varsa kursak mantarı şüphesi oluşuyor
Grit kum veriyor musunuz?
Yem markanız nedir
Vitamin ne kullanıyorsunuz?

Beyazgüllll

Yeni Üye
Kusması yok çok ağır bir koku yok öyle ekşimsi tarzda yani tarif edemiyorum kokuyu grit kum vermiyorum kullanmadım daha önce yemi kuşçudan alıyorum

Üst Alt