Petsoptan aldığım yemi kullanıyorum grpetten versela laga yem sipariş vermeyi düşündüm bu akşam birde probiyotik koymayı düşündüm suyuna koysam olur mu her gün konulur mu yoksa ara vermek gerekir mi
merhabalar aynısı benim kuşumda da var atlattı sayılır. probiyotiği haftada bir verin. mineral blok kum edinin. ama bunlar hastalığı önler tedavi etmez... kuş daha da kötüleşmeden tedaviye başlayın...
bize veteriner kursak yakınında enfeksiyon var dedi, 'kursak mantarı' dediğimiz sanırım. kokulu kusma, iştahsızlık ve buna bağlı zayıflama oluyor genelde. bizde 5 10 gün bu kusmaya çalışma hareketi oldu sonra bir anda kötüleşti
işte dediğim gibi bebim kuş da bunu yapıyordu sadece 10 gün yaptı sonra gerçekten kustu,kuşu gören herkes de bana çok geç kalmışsın dedi. 1 gün önce görseler çok iyi derlerdi büyük ihtimal.... uyku saati dışında böyleyse bence ciddi bir sıkıntı var.
Ben sindirim sorunu olduğunu düşünüyorum muhtemelen açık yem kullandığınız ve kum tüketmediği için, versele güzel fakat taneleri iri olduğu için onu sindirmektede sorun yaşayabilir garden mix öneririm