• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! muhbabbet kuşum başını yan tutuyor

saturnrusad

Yeni Üye
muhabbet kuşum 5 yaşını geçkin dişi muhabbet kuşu. hiç eşi olmadı ama diğer muhabbet kuşlarımla yaşıyordu. bir süredir hantallaşmaya başlamıştı. şimdi ise başını yan tutuyor, hiç düzleyemiyor. hali yok. diğer kuşlardan ayırdım. neyi var ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Luffy senpai

Yeni Üye
muhabbet kuşum 5 yaşını geçkin dişi muhabbet kuşu. hiç eşi olmadı ama diğer muhabbet kuşlarımla yaşıyordu. bir süredir hantallaşmaya başlamıştı. şimdi ise başını yan tutuyor, hiç düzleyemiyor. hali yok. diğer kuşlardan ayırdım. neyi var ne yapmalıyım?

Burcuburcu1

Aktif Üye
Ciddi bir şey olabilir bir veteriner görse iyi olur.
Kafasını sallıyorsa salmonella da olabilir. Net bilgim yok ama geç kalmayın bence

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun Norölojik, sinirsel kas ağrısı, fıtık yada bakteri odaklı olabilir, kanatlı uzmanı görmeli

Üst Alt