• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mamaistteki grit kuş kumu
Boğazına birşey takılmış olabilir çıkarmaya çalışıyor da olabilir, kusma yok yazmışsınız, bogaz kısmını narince tutun iki parmağınızla, aşağı doğru parmaklarınızı kaydırın lütfen, takılan birşey varsa kursağa inebilir,

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Videoda tüyden mi şişlik hava kesesi mi şiş? Kursak mı?
Halen devam ediyorsa ve kum yediği halde bu hareketi yapıyorsa, mümkünse rontgen çektirin, bana şiş gibi geldi, garanti olur içiniz rahat eder, karaciğer de olabilir dedi Şehmus hocam

nazlicankusan

Paylaşımcı
Boğazına birşey takılmış olabilir çıkarmaya çalışıyor da olabilir, kusma yok yazmışsınız, bogaz kısmını narince tutun iki parmağınızla, aşağı doğru parmaklarınızı kaydırın lütfen, takılan birşey varsa kursağa inebilir,
Evet kusma yok sadece bu hareketi yapıyor. Dediğinizi yapmaya çalışicam umarım işe yarar🙏🏻 kursak mantarından korkuyorum ama yoktur dimi öyle bişey 🥺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet kusma yok sadece bu hareketi yapıyor. Dediğinizi yapmaya çalışicam umarım işe yarar🙏🏻 kursak mantarından korkuyorum ama yoktur dimi öyle bişey 🥺
Malesef bilemiyoruz, kusma yok diyorsunuz, mümkünse kanatlı uzmanı görsün, nerede yaşıyorsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt