• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

nazlicankusan

Paylaşımcı
Merhaba, bu böcek pire, bit değil. Yeminizi kontrol edin. Böceklenmiş, kurtlanmış olabilir. İvomec tarzı bir bit damlasını önlem olarak yine de kullanmanızı tavsiye ederim. 3 ayda 1 ense derisine 1 damla damlatılacak.
Çok teşekkür ederim yemini kontrol edicem oradan oluşabileceğini tahmin etmemiştim hiç 🤦🏻‍♀️ Vilmectin de kullanicam her ihtimale karşı herhangi bir zararı olmaz yan etki yapmaz değil mi?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim yemini kontrol edicem oradan oluşabileceğini tahmin etmemiştim hiç 🤦🏻‍♀️ Vilmectin de kullanicam her ihtimale karşı herhangi bir zararı olmaz yan etki yapmaz değil mi?
doğru şekilde kullanırsanız vilmectin hiçbir yan etki yaratmaz ense kısmına doğru 1 (BİR) damla damlatın parmağınızla hafifçe ovalayın 2. dozu 2 hafta sonra tekrar aynı şekilde yapın bundan sonrakileri de 4-5 ayda 1 yapın

nazlicankusan

Paylaşımcı
tüyde haftada 1 normal zamanda iki haftada 1 şeklinde verilir.
Anladım öyleyse şimdilik tüy döküyor diye haftada bir defa vericem. Tüy dönemi bittikten sonra BT amin forteyi iki haftada bir defa vericem değil mi? Gerwit vitamin ve entrobac da var bende onları ne zaman haftada kaç kere vermem gerek onları da yazar mısınız rica etsem?

nazlicankusan

Paylaşımcı
doğru şekilde kullanırsanız vilmectin hiçbir yan etki yaratmaz ense kısmına doğru 1 (BİR) damla damlatın parmağınızla hafifçe ovalayın 2. dozu 2 hafta sonra tekrar aynı şekilde yapın bundan sonrakileri de 4-5 ayda 1 yapın
Anladım öyle yapıcam ama vilmectini temin edemiyorum temin edebileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Anladım öyleyse şimdilik tüy döküyor diye haftada bir defa vericem. Tüy dönemi bittikten sonra BT amin forteyi iki haftada bir defa vericem değil mi? Gerwit vitamin ve entrobac da var bende onları ne zaman haftada kaç kere vermem gerek onları da yazar mısınız rica etsem?
Elinizdeki takviyeler gerwit, bt amin ve entrobac ise pazartesi gerwit, çarşamba entrobac, cuma bt amin verin. Her hafta bu düzeni devam ettirin. Programa sedochol eklenirse, 1 hafta bt amin, diğer hafta sedochol olacak. İçeriklerinde ortak maddeler var çünkü

nazlicankusan

Paylaşımcı
Elinizdeki takviyeler gerwit, bt amin ve entrobac ise pazartesi gerwit, çarşamba entrobac, cuma bt amin verin. Her hafta bu düzeni devam ettirin. Programa sedochol eklenirse, 1 hafta bt amin, diğer hafta sedochol olacak. İçeriklerinde ortak maddeler var çünkü
Anladım çok teşekkür ederim bu rutini uygulayacağım.

nazlicankusan

Paylaşımcı
İyi akşamlar herkese. Kuşumu her uyuması için kafesine koyduğumda videodaki gibi başını bu şekilde yapıyor anlamıyorum korkuyor mu kafesini soğuk diye hırkayla örtüyorum ondan mı korkuyor acaba diye düşündüm ve artık o uykuya daldıktan sonra üstünü örtüyorum neden böyle yapıyor olabilir? Korkuyorsa ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
@Ayvalık Jumbo Muhabbet @Demet bükay @Doğacı @Şehmus BAKIR @cicikuşdodo

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi akşamlar herkese. Kuşumu her uyuması için kafesine koyduğumda videodaki gibi başını bu şekilde yapıyor anlamıyorum korkuyor mu kafesini soğuk diye hırkayla örtüyorum ondan mı korkuyor acaba diye düşündüm ve artık o uykuya daldıktan sonra üstünü örtüyorum neden böyle yapıyor olabilir? Korkuyorsa ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
@Ayvalık Jumbo Muhabbet @Demet bükay @Doğacı @Şehmus BAKIR @cicikuşdodo
Merhaba geçmiş olsun
Sallabaş hastası olmuş sanki😔Bactrim şurup alın eczaneden, ağızdan bir damla günde bir kez 7gün verin.. probiyotik entrobac , yarım suluga bir nohut tanesi kadar verin yemini yemezse el besleme yapmanız gerek😔
@Şehmus BAKIR hocam😔🤲

Son düzenleme:

Doğacı

Eski Forumcu
Beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını paylaşır mısınız en az 6-7 adet dışkı olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Sallabaş hastası olmuş sanki😔Bactrim şurup alın eczaneden, ağızdan bir damla günde bir kez 7gün verin.. probiyotik entrobac , yarım suluga bir nohut tanesi kadar verin yemini yemezse el besleme yapmanız gerek😔
@Şehmus BAKIR hocam😔🤲

nazlicankusan

Paylaşımcı
Merhaba geçmiş olsun
@Şehmus BAKIR hocam😔🤲
Böyle bir hastalık da mı var? O mu kesin lütfen öyle bişey yok diyin🥺 Sadece uyuyacağı zaman böyle yapıyor ama korkuyor olamaz mı?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Böyle bir hastalık da mı var? O mu kesin lütfen öyle bişey yok diyin🥺 Sadece uyuyacağı zaman böyle yapıyor ama korkuyor olamaz mı?
kimse buradan kesin teşhis koyamaz şuan demet ablanın dediğini de uygulamayın hemen dışkıları da bir atın yemesi içmesi keyfi nasıl belki huy edinmiş olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben bilgi amaçlı paylaştım😔umarım yoktur, herşeyi düşünmemiz gerekli, veteriner hekim görse net cevaplar, ve Şehmus hocam🤲

Üst Alt