ozlmyldz
Aktif Üye
Merhabalar, bir iki kez daha kuşumun hastalığıyla ilgili başlık açmıştım burada. Ancak çözümsüz kaldım şu an. Muhabbet kuşum 5 aylık. Yaklaşık 1 aydır hasta. Problemi hapşırıkla birlikte mide bulantısı, nadiren de olsa öğütülmemiş yem kusma. Videosu var ekleyeceğim. Veterinere götürdüm Mikostatin kullandık 1 hafta, vitamin ve probiyotik takviyesiyle. Fakat maalesef sonuç vermedi. Hatta hapşırıklar daha da artmaya başladı, hayvan krize girip üst üste 5-6 defa hapşırıyor. Sorunu gastrit yani midesel megabakter olabilir demişti doktor, akciğerlerini dinlediğinde solunumla ilgili olmadığını söyledi. Ancak şu an hapşırık bitmediği için solunumla ilgili olduğunu ve antibiyotik tedavisine başlayacağını söyledi. Napsam bilemedim maalesef durumu iyiye gitmiyor anladığım kadarıyla. Kuşumu kaybetmek istemiyorum lütfen yardımcı olun 

bu arada İstanbulda yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi Hayvan Hastanesi varmış orayı önerdi veteriner, daha detaylı bakarlar diye. İstanbul Kuş, Egzotik ve Pet sağlığı hizmetleri hastanesinin de çok önerildiğini duydum teşhis için. Siz hangisini önerirsiniz?
bu arada İstanbulda yaşıyorum. İstanbul Üniversitesi Hayvan Hastanesi varmış orayı önerdi veteriner, daha detaylı bakarlar diye. İstanbul Kuş, Egzotik ve Pet sağlığı hizmetleri hastanesinin de çok önerildiğini duydum teşhis için. Siz hangisini önerirsiniz?