• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuma hangi takviyeleri vermeliyim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bu kez farklı bor soruyla geldim. Kuşum yaklaşık 2 haftadır uçakta zorlanıyor yere iniyor. Çok iyi uçuyordu aslında 2 tane daha yumurta yaptı boş yumurta kuluçkada yatmadı bile. O sıra çok Tüy döktü kanat tüyleri de dökülmüştü o yüzden mi acaba. Vitaminlerin devam ediyorum
Evet tüy dönemi, uçuş tüyü dökülünce uçamaz, bt amin forte haftada 2 defa verin

esub

Aktif Üye
Merhaba kullanım ölçülerini söyler misiniz? Her yerde farklı farklı yazıyor sizden öğrenmek istedim. Ne kadar süre sulukta kalmalı haftada kaç kez vermeyeliyim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kullanım ölçülerini söyler misiniz? Her yerde farklı farklı yazıyor sizden öğrenmek istedim. Ne kadar süre sulukta kalmalı haftada kaç kez vermeyeliyim
😊😉

esub

Aktif Üye
Bt amin forte verdim fakat içtikten yarım saat sonra yem kusmaya başladı beya salyalı koku yoktu ama çok yıprandı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bt amin forte verdim fakat içtikten yarım saat sonra yem kusmaya başladı beya salyalı koku yoktu ama çok yıprandı
Bt amin forte ne zaman aldınız? Koku kıvam nasıl? Nerede muhafaza ediyorsunuz

esub

Aktif Üye
Daha bugün geldi size sordum sonra 8 damla verdim suyuna. Kokusu değişik nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ilk kez aldım. Kıvamı akıcı hafif sarımsı rengi var

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Daha bugün geldi size sordum sonra 8 damla verdim suyuna. Kokusu değişik nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ilk kez aldım. Kıvamı akıcı hafif sarımsı rengi var
Güzel bir koku değildir👍mamaist.com dan mı aldınız

esub

Aktif Üye
Evet oradan aldım. Belki de ondan olmamıştır bilmiyorum. Korktum ama diğer vitaminlerinde böyle olmamıştı:) yem kustuktan sonra tekrar doyasıya yem yedi su içti yarım saat geçti tekrar kustu sonra dayanamadı tekrar yedi bir saat geçti tekrar yedi sanki bütün gün aç kalmış gibi :) bi daha kusmadı iyi şimdi takip ediyorum. Ne yapayım tekrar vermeliyi miyim? Kusunca değiştirmiştim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet oradan aldım. Belki de ondan olmamıştır bilmiyorum. Korktum ama diğer vitaminlerinde böyle olmamıştı:) yem kustuktan sonra tekrar doyasıya yem yedi su içti yarım saat geçti tekrar kustu sonra dayanamadı tekrar yedi bir saat geçti tekrar yedi sanki bütün gün aç kalmış gibi :) bi daha kusmadı iyi şimdi takip ediyorum. Ne yapayım tekrar vermeliyi miyim? Kusunca değiştirmiştim
Yemini kontrol ettiniz mi?

esub

Aktif Üye
Yeminde bir şey yoktu kontrol ettiğimde

esub

Aktif Üye
Tabii ki dikkat ediyorum ve gözlemliyorum teşekkür ederim

Üst Alt