• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuma hangi takviyeleri vermeliyim

esub

Aktif Üye
Merhaba show jumbo dişi kuşum ilk yumurtasını yaptı fakat hemen kırdı. Çiftleşmeye şahit oldum fakat kızgınlık yumurtası da olabilir mi? Yuvadan çıkmıyor yine yumurtlayacak sanırım. Bu dönemde sağlığı için yardımcı takviye olarak neler verebilirim

burche

Paylaşımcı
Merhaba show jumbo dişi kuşum ilk yumurtasını yaptı fakat hemen kırdı. Çiftleşmeye şahit oldum fakat kızgınlık yumurtası da olabilir mi? Yuvadan çıkmıyor yine yumurtlayacak sanırım. Bu dönemde sağlığı için yardımcı takviye olarak neler verebilirim
Yumurta yaptığı için kalsiyume çok ihtiyaçları oluyor kalamar kemiği vardır zaten kafeste yoksa temin edersiniz .bide kanatlı oil D3 kalsiminin alabilirsiniz mamaist.com dan

burche

Paylaşımcı
Yumurta yaptığı için kalsiyume çok ihtiyaçları oluyor kalamar kemiği vardır zaten kafeste yoksa temin edersiniz .bide kanatlı oil D3 kalsiminin alabilirsiniz mamaist.com dan
Onun haricinde kızıştırici yem kullanıyorsanız onu kesebilirsiniz kesilmesi gerekiyor diye biliyorum daha çok yorulmamasi adına.
yeminde Nijer tohumu varsa çıkarırsınız minerale ihtiyaçları oluyor yine yumurtadan dolayı kapalı şişe kullanıyorsanız ki kullanmalısınız içindeki minerallerden yararlanırlar ama mineral için bu yeterli olur mu bilmiyorum.

esub

Aktif Üye
Kalamar kemiği vardı 1 günde içini kemirmis sonra yumurtladı. Dediğiniz kalsiyuma bakacağim

esub

Aktif Üye
Onun haricinde kızıştırici yem kullanıyorsanız onu kesebilirsiniz kesilmesi gerekiyor diye biliyorum daha çok yorulmamasi adına.
yeminde Nijer tohumu varsa çıkarırsınız minerale ihtiyaçları oluyor yine yumurtadan dolayı kapalı şişe kullanıyorsanız ki kullanmalısınız içindeki minerallerden yararlanırlar ama mineral için bu yeterli olur mu nijer tohumu yok yeminde
yeminde Nijer tohumu varsa çıkarırsınız minerale ihtiyaçları oluyor yine yumurtadan dolayı kapalı şişe kullanıyorsanız ki kullanmalısınız içindeki minerallerden yararlanırlar ama mineral için bu yeterli olur mu bilmiyorum.
Yeminde nijer tohumu yok. Mineral kullanmıyorum şişe olarak. Gaga taşı kalamar kemiği ve mineral blok var sadece

burche

Paylaşımcı
Yeminde nijer tohumu yok. Mineral kullanmıyorum şişe olarak. Gaga taşı kalamar kemiği ve mineral blok var sadece
Mineral zaten kapalı suda var . Üretim sürecinde olun yada olmayın mutlaka kusunuza kapalı şişe su kullanin çünkü normalde de ihtiyaçları var.

burche

Paylaşımcı
Girit kuş kumu yok mu kafeste eğer yoksa onu da temin etmeniz gerekiyor oda gerekli hem mineral için hem de sindirim için Girit kuş kumu mutlaka alın D3 Üde kumu da mamaist.com dan alabilirsiniz

hollanda

Aktif Üye
Mineral zaten kapalı suda var . Üretim sürecinde olun yada olmayın mutlaka kusunuza kapalı şişe su kullanin çünkü normalde de ihtiyaçları var.
Kapalı şişe su dediğiniz ne. Şu bizim marketten aldığımız sudan mı bahsediyosunuz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kalamar kemigi Önceliğiniz olsun, Calsiyum deposu😊, eğer ki 2.yumurtayı yapıp kırarsa sahte yumurta koyun altına alışkanlık haline getirmesin
Haftada 2 defa mama verin, sebzeler: brokoli, karnabahar, kapia biber, yeşil biber, dereotu, maydanoz sapı 😊
Versele laga yumurta maması 1 tatlı kaşığı karıştın10 dk sonra ikram edin
Üzerine kalamar kemiği rendeleyin çok daha iyi olur😊🤲🐦

esub

Aktif Üye
Kalamar kemigi Önceliğiniz olsun, Calsiyum deposu😊, eğer ki 2.yumurtayı yapıp kırarsa sahte yumurta koyun altına alışkanlık haline getirmesin
Haftada 2 defa mama verin, sebzeler: brokoli, karnabahar, kapia biber, yeşil biber, dereotu, maydanoz sapı 😊
Versele laga yumurta maması 1 tatlı kaşığı karıştın10 dk sonra ikram edin
Üzerine kalamar kemiği rendeleyin çok daha iyi olur😊🤲🐦
Tavsiyeler için teşekkür ederim hazırlayıp deneyeceğim:) sahte yumurta nasıl koyabilirim acaba

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Peki elimde şöyle bir tamamlayıcı yem var. Kuşu vermişti fakat içeriği sağlıklı mi emin olamadım. Bi bakabilir misiniz
Ürünü bilmiyorum ama baktığımda kızgınlık için damla çıkıyor, kullanabilirsiniz siz bilirsiniz

Üst Alt