cerencoruk
Yeni Üye
Peki sabah öyle yapacağımSen onu diline damlat![]()

Peki sabah öyle yapacağımSen onu diline damlat![]()
Tamam canım aç kalmamasın özen göster mutlaka, elle besleme maması alabiliyorsan al mutlaka petshoptanPeki sabah öyle yapacağım![]()
Birde veteriner suyuna damlatin demisti fakat kus su icmiyor, su icsin diye kafese koyuyorum bu seferde kafeste asla rahat durmuyor su da icmiyor, bu yüzden su vermemiz için bir şırınga da verdi bunu su ile karıştırıp şırınga ile verin demistiSen onu diline damlat![]()
Elle besleme aparatim var, ama dediğim gibi ben besleyemedim... bu işin uzamani değilim sonuçta zorla yedirmekte istemedim, belirli aralıklarla yem yediriyorum su da icirmeye çalışıyorum fakat reddediyor, suyu da şırınga ile verecegim ne yazikki, kus suan bi kutunun içinde ve eşinden ayri bi kafeste var onun içine koymali miyim? Kutuda daha rahat hissediyor gibi...Tamam canım aç kalmamasın özen göster mutlaka, elle besleme maması alabiliyorsan al mutlaka petshoptan![]()
Eşiyle ayrı kalsın bakteri var bulaşır eşine deElle besleme aparatim var, ama dediğim gibi ben besleyemedim... bu işin uzamani değilim sonuçta zorla yedirmekte istemedim, belirli aralıklarla yem yediriyorum su da icirmeye çalışıyorum fakat reddediyor, suyu da şırınga ile verecegim ne yazikki, kus suan bi kutunun içinde ve eşinden ayri bi kafeste var onun içine koymali miyim? Kutuda daha rahat hissediyor gibi...
İlginiz için minnettarımTamam canım aç kalmamasın özen göster mutlaka, elle besleme maması alabiliyorsan al mutlaka petshoptan![]()
Teşekkür ederimmmmEşiyle ayrı kalsın bakteri var bulaşır eşine deÇay kaşığı ile yedirebilirsin veya şırınga ile çünkü aç kalmaması çok önemli
![]()
Antibiyotikle tedavi edebilirsiniz başka yok tedavisi inşallah sağlığına kavuşurİlginiz için minnettarımgelişmeleri paylaşırım
bi de son birsey, dediğiniz bakteriyi antibiyotik ile tedavi edebiliriz değil mi.. kusum hakkında aşırı hassasim 2 aydir eski sağlığına kavuşamadı kızım.. yine çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyi akşamlar
![]()
Öncelikle gunaydin, bu sabah kuşun ilaçlarını diline damlatacaktim fakat yine gaga kenarina damlata bildim, bi de antibiyotik ve ağrı kesiciyi temiz suya 2 damla atip şırınga ile ağzına 1-2 damla damlatiyorum, suan o kutudan aldim ve temiz bir kafese aldim suyu yemini zemine koydum, ve araştırdigima göre kusu bundan kurtarmak kolay degilmis..? Yani internette insanlarin baya takviye yaptığını görüyorum benim adam akıllı bile veremediğim antibiyotik işe yarar mi sizceAntibiyotikle tedavi edebilirsiniz başka yok tedavisi inşallah sağlığına kavuşur![]()
Kafesten aldim yine çünkü durmuyorGüncel dışkısı bu
İletişime geçebilirim evet, ve kafası gayet normal duruyor sallama gibi bir durum yok sadece dengede durmakta zorlaniyor ve sol ayagini kullanamiyor, ayağına hafif dokununca bisi yapmiyor bagirmiyor sadece kacmaya ve ısırmaya calisiyor ve zaten ben bu kusu bildim bileli böyledir kendisine dokunulmasini sevmez ama bilemiyorum. Ve sarımsakli su vermeyecegim teşekkür ederimMerhaba. Siz @Şehmus BAKIR abi ile iletişime geçin bence. O size veterinerlerden daha iyi yardımcı olacaktır.
Salmonella da kafasını ileri geri çevirip durur, böyle bir şey var mı? Kuşun ayağında sıkıntı var. Dokunduğunuz zaman tepki veriyor mu?
Sarımsaklı suyu tavsiye etmem ben kuşlarda.
Veteriner kendi muayene ederkende ayagini hafif cekti ama kus bagirmadi hicMerhaba. Siz @Şehmus BAKIR abi ile iletişime geçin bence. O size veterinerlerden daha iyi yardımcı olacaktır.
Salmonella da kafasını ileri geri çevirip durur, böyle bir şey var mı? Kuşun ayağında sıkıntı var. Dokunduğunuz zaman tepki veriyor mu?
Sarımsaklı suyu tavsiye etmem ben kuşlarda.
Hocam bana agrısından dolayı oynatamıyor gibi geldi video ayagını oynatıyor his var bence bakteriden dolayı kitlemiş geçici birsey olabilir. Ekstra olarak bünyesi düşücek bu hayvanın elle besleme baslanması gerek. En iyi çözüm şehmus hocam gözüküyor.Ayağına dolgit krem surun, kanatlıoilin d vitamini var onu kullanın. Antibiyotiklerin kullanımı bellidir. 3,5,7 gün.Sonrasında 3 gün probiyotik kullanın.Burçak kaç gün kullanmanız gerektiğiniz söyledi bilmiyorum, mesajların hepsini okuyamadım ama bence salmonella olsa farkederdiniz sizde.
Ayağına tepki vermiyorsa kırıktır. Çok hareket etmesine izin vermeyin yanlış kaynamasın. Ağrı kesiciyi bitene kadar verin.
@Şehmus BAKIR abi de görünce yazacaktır. Geçmiş olsun
Dediğiniz gibi sehmus hocaya dm mesaji attim cevap vermesini bekliyorum, ve elle besleme şırıngam var ama ordan yemeyi reddediyor gagasini acmiyor hatta kafasini ceviriyor.Hocam bana agrısından dolayı oynatamıyor gibi geldi video ayagını oynatıyor his var bence bakteriden dolayı kitlemiş geçici birsey olabilir. Ekstra olarak bünyesi düşücek bu hayvanın elle besleme baslanması gerek. En iyi çözüm şehmus hocam gözüküyor.
Bi de hep soylemeyi unutuyorum ama kusum çok zayif ve göğüs kemiği elle belli olacak kadar sivrilesmisHocam bana agrısından dolayı oynatamıyor gibi geldi video ayagını oynatıyor his var bence bakteriden dolayı kitlemiş geçici birsey olabilir. Ekstra olarak bünyesi düşücek bu hayvanın elle besleme baslanması gerek. En iyi çözüm şehmus hocam gözüküyor.
Ne kadar biliyor musunuz? Yulaf serpin yemine, kızıldarı, aspur bunlardan zaman zaman miktarı kaçırmadan verebilirsiniz.Bi de hep soylemeyi unutuyorum ama kusum çok zayif ve göğüs kemiği elle belli olacak kadar sivrilesmis