EczanedePekiii, petshopda mi bu krem? Petshopdaysa alabilirim<3 teşekkürler..

EczanedePekiii, petshopda mi bu krem? Petshopdaysa alabilirim<3 teşekkürler..
Kuslarim dal dariyi yemiyor, daha önce hiç vermemistik çünküEczanede![]()
Yemeleri için ne yapabilirim?Eczanede![]()
Dal dariyi dişi olan yemiyor erkek olanda deli gibi korkuyorEczanede![]()
Peki özür dilerim... fakat talaşı tam olarak nasil kullanmam lazim? Yanlış anlamayin sadece talaş üstünde rahat edemedi gibi geldi, ve ciftlestirmeyeceyim bir daha asla. Ayri kafeslerde besleyecegim. Kabaligimin kusuruna bakmayin lütfen eminim sizler benden daha deneyimli ve bilgilisinizdir öyle söylemem yanlıştı. Ve yanina dal dari koydum eğer tadina bakarsa dediginiz gibi sürekli yer belki, teşekkür ederim <3Siz madem her şeyi biliyorsunuz o zaman neden buraya yazıyorsunuz anlamadım. Gereksiz gördüğünüz şeyler kırık tedavisinde her zaman önerdiğimiz şeyler. Kuş sizin kuşunuz biz öneririz yapıp yapmamak sizin vicdanınıza kalmış.
Kuşunuz can derdinde siz hala çiftleştirmekten bahsediyorsunuz.
Daldarıyı koyun yanına illa ki yer keşfedince. İlk defa gördüğü bir şeyi yememesi normal,bir kere tadını alınca sürekli yer.
Estağfurullah özürlük bir durum yok. Yazım şeklinizden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.Peki özür dilerim... fakat talaşı tam olarak nasil kullanmam lazim? Yanlış anlamayin sadece talaş üstünde rahat edemedi gibi geldi, ve ciftlestirmeyeceyim bir daha asla. Ayri kafeslerde besleyecegim. Kabaligimin kusuruna bakmayin lütfen eminim sizler benden daha deneyimli ve bilgilisinizdir öyle söylemem yanlıştı. Ve yanina dal dari koydum eğer tadina bakarsa dediginiz gibi sürekli yer belki, teşekkür ederim <3
İstanbul Sarıyer ayazaga da oturuyorumEstağfurullah özürlük bir durum yok. Yazım şeklinizden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
İleride sağlığına kavuşursa olabilir çiftleştirme ama önceliğimiz şu an sağlığına kavuşması.
İstanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz?
Eğer sizi yoruyorsam bana cevap vermenize gerek yok bana yeterince yardımcı oldunuz zatenEstağfurullah özürlük bir durum yok. Yazım şeklinizden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
İleride sağlığına kavuşursa olabilir çiftleştirme ama önceliğimiz şu an sağlığına kavuşması.
İstanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz?
İstediğiniz zaman aklınıza takılan ne olursa olsun yazabilirsiniz forumun amacı bu öğrenci olmanız dan kaynaklı şöyle veterinerler evet maalesef ki pahalı isterseniz @Şehmus BAKIR hocam Kağıthane de size yakın sayılır özelden kendisine yazın ona gidip durumunu yakından bir gösterin elinden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı olacaktır. Hem size ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlatacaktır.Eğer sizi yoruyorsam bana cevap vermenize gerek yok bana yeterince yardımcı oldunuz zatengerisini elimden geldiğince ben yapacağım söz veriyorum, ve hayvan düşmanı birisi "Asla" değilim ve olmam. Malesef Türkiye de yaşıyoruz ve bazi şeyler çok pahali olabiliyor bende kendi parami kazanabilecek yaşta değilim. Ailemin parasi ile veterinere goturdum ve veteriner hekimin hemde sizin önerdiklerinizi yavaş yavaş almaya çalışıyorum<3 veteriner hekimin her dediğini aldim zaten ama siz çok fazla şey dediniz ve hepsini tekte almam mümkün değil
suan veterinerin verdiklerini kullaniyorum sizin dediğiniz kremleri de almaya çalışacağım. Suanlik bisey yapmaniza veya demenize gerek yok yeterince yardimci oldunuz suan benden daha acil durumları olan insanlar var, Eğer ciddi bir durum fark edersem yazabilirim değil mi? Allah razi olsun sizden teşekkür ederim
iyi akşamlar.
Tek basima gidemem, ebeveynlerim ile gidebilirim belki. Teşekkür ederim tekrardan<3İstediğiniz zaman aklınıza takılan ne olursa olsun yazabilirsiniz forumun amacı bu öğrenci olmanız dan kaynaklı şöyle veterinerler evet maalesef ki pahalı isterseniz @Şehmus BAKIR hocam Kağıthane de size yakın sayılır özelden kendisine yazın ona gidip durumunu yakından bir gösterin elinden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı olacaktır. Hem size ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlatacaktır.
Ben burada kimseye yardım etmekten yorulmam, gece gündüz elimden geleni yaparım lakin gereksiz gibi kelimeler kullanmadığınız takdirde. Burada insanlara değil, minik dostlara yardımcı oluyorum sadece. Evet pahalı doğru ancak besliyorsak bakımını yapmak zorundayızEğer sizi yoruyorsam bana cevap vermenize gerek yok bana yeterince yardımcı oldunuz zatengerisini elimden geldiğince ben yapacağım söz veriyorum, ve hayvan düşmanı birisi "Asla" değilim ve olmam. Malesef Türkiye de yaşıyoruz ve bazi şeyler çok pahali olabiliyor bende kendi parami kazanabilecek yaşta değilim. Ailemin parasi ile veterinere goturdum ve veteriner hekimin hemde sizin önerdiklerinizi yavaş yavaş almaya çalışıyorum<3 veteriner hekimin her dediğini aldim zaten ama siz çok fazla şey dediniz ve hepsini tekte almam mümkün değil
suan veterinerin verdiklerini kullaniyorum sizin dediğiniz kremleri de almaya çalışacağım. Suanlik bisey yapmaniza veya demenize gerek yok yeterince yardimci oldunuz suan benden daha acil durumları olan insanlar var, Eğer ciddi bir durum fark edersem yazabilirim değil mi? Allah razi olsun sizden teşekkür ederim
iyi akşamlar.
Tekrardan kusura bakmayın, ne dediğimi bilmiyordum. Aspur yulaf kızıldari yem haşlanmış yumurta beyazı haricinde sebze ve meyve de verebilirim değil mi? Elma, ve salatalık çok sever ama yer mi bilmiyorumBen burada kimseye yardım etmekten yorulmam, gece gündüz elimden geleni yaparım lakin gereksiz gibi kelimeler kullanmadığınız takdirde. Burada insanlara değil, minik dostlara yardımcı oluyorum sadece. Evet pahalı doğru ancak besliyorsak bakımını yapmak zorundayız![]()
Tabiki verebilirsiniz, d vitamini de mutlaka kullanınTekrardan kusura bakmayın, ne dediğimi bilmiyordum. Aspur yulaf kızıldari yem haşlanmış yumurta beyazı haricinde sebze ve meyve de verebilirim değil mi? Elma, ve salatalık çok sever ama yer mi bilmiyorumvermeye çalışırım yine. İlginiz için teşekkür ederim tekrardan<3
Pekii, bu gün petshopa gittiğimde almayi ne yazikki unutmusum, yarin yine eksikleri için dışarı cikacagim zaten alırım<3Tabiki verebilirsiniz, d vitamini de mutlaka kullanın![]()
Abla d vitamini dediğin devit 3 mü?Tabiki verebilirsiniz, d vitamini de mutlaka kullanın![]()
Kanatlıoil de olur, devit deAbla d vitamini dediğin devit 3 mü?