• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum titriyo

mavi benekli

Yeni Üye
Muhabbet Kuşum rahatsızlandı bir hafta kadar önce veterinere götürdüm ilaç verdi yemesi içmesi düzeldi fakat Hala kafesin altında duruyor ve kendini kabartıyor ve vücudunda sürekli bir titreme var geçmedi ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Muhabbet Kuşum rahatsızlandı bir hafta kadar önce veterinere götürdüm ilaç verdi yemesi içmesi düzeldi fakat Hala kafesin altında duruyor ve kendini kabartıyor ve vücudunda sürekli bir titreme var geçmedi ne yapmam gerekiyor
Geçmiş olsun, streamable.com sitesinden video yükleyip linkini kopyalayıp buraya atabilirsiniz

rilish26

Müdavim
Bu hayvanın da durumu iyi gözükmüyor sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kanatlı veterineri görmesi lazım nerede oturuyorsunuz

cimennnn

Tutkulu
Neyi olduğunu veteriner neye göre ilaç verdi yani

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bağışıklık sistemi zayıflamış strese girmiş dedi kızgınlık döneminden sonra hastalandı ilaçlarını bilmiyorum
Bağışıklık yükseltmek çok önemli , daldarı ve aspuru bolca veriniz şuanlık ,günlük yumurta haşlayıp veriniz , mama var ise mama verebilirsiniz

mavi benekli

Yeni Üye
Gervit multivitamin Aspur tohumu ve bt amin forte dal darısı aldım
Aldığım ilaçları hangi aralıklarla kullanmalıyım şuan kuşumun vücudu tüy kapsülleri ile dolu ve titremesi geçmedi

Doğacı

Eski Forumcu
Beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını paylaşır mısınız ve kuşun güncel halinin kısa bir videosunu streameble isimli siteyi kullanarak paylaşın.
Kızgınlık dönemi+Tüy dökme dönemi var anladığım kadarı ile. Evet bu dönemde durgun olabilir.
Zeolit tozu+elle besleme maması karıştırıp verin iğnesiz şırınga ile,biliyor iseniz kursaktan besleme yapın(bilen biri yapmalı ama). Tarifi forumda var ordan bakabilirsiniz.

Pazartesi Gervit verin 50 ml suya 5 damla. Max 8 saate kadar tüketilebilir.

Cuma günü de BT Amin Forte verin 50 ml suya 8 damla. Max 8 saat.

Tüy dökme dönemi bitince 15 Günde 1 verebilirsiniz BT Amin Forte'yi.

İçme suyu olarak kapalı şişe suyu kullanılsın her daim.
(uv filtresiz suları kullanmayalım.)

Ürünleri buzdolabına koymayın. Karanlık,kuru ve soğuk bir yere koyun.

mavi benekli

Yeni Üye
Beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını paylaşır mısınız ve kuşun güncel halinin kısa bir videosunu streameble isimli siteyi kullanarak paylaşın.
Kızgınlık dönemi+Tüy dökme dönemi var anladığım kadarı ile. Evet bu dönemde durgun olabilir.
Zeolit tozu+elle besleme maması karıştırıp verin iğnesiz şırınga ile,biliyor iseniz kursaktan besleme yapın(bilen biri yapmalı ama). Tarifi forumda var ordan bakabilirsiniz.

Pazartesi Gervit verin 50 ml suya 5 damla. Max 8 saate kadar tüketilebilir.

Cuma günü de BT Amin Forte verin 50 ml suya 8 damla. Max 8 saat.

Tüy dökme dönemi bitince 15 Günde 1 verebilirsiniz BT Amin Forte'yi.

İçme suyu olarak kapalı şişe suyu kullanılsın her daim.
(uv filtresiz suları kullanmayalım.)

Ürünleri buzdolabına koymayın. Karanlık,kuru ve soğuk bir yere koyun.
Teşekür ederim kuşum iyileşti cok şükür dediginiz gibi yapayım

Üst Alt