• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum halsiz ve titriyor

limonlutantuni

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik,kusma,titreme
Merhaba muhabbet kuşum bugün birden halsizlesti ve üstüme kustu daha sonra kanatlarini asagi yone acip titremeye basladi ve o zamandan beri sadece degneginde duruyor haslanmis yumurta vs yedirmeye çalıştım ama tek yaptığı küçük bir yudum su icmek oldu veterinere götürme imkanim yok suan
klima carpmis olabilecegini dusunuyorum onerebileceginiz birsey varmi?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşunuzun streamable.com üzerinden net şekilde videosunu ve beyaz peçete üzerine yeni yapılmış dört beş dışkılarıda atar mısınız. En son ne yedi içti görmediğiniz bilmediğiniz farklı bir şey yemiş olabilir mi. Biraz daha detay veriniz.

limonlutantuni

Yeni Üye
Merhaba kuşunuzun streamable.com üzerinden net şekilde videosunu ve beyaz peçete üzerine yeni yapılmış dört beş dışkılarıda atar mısınız. En son ne yedi içti görmediğiniz bilmediğiniz farklı bir şey yemiş olabilir mi. Biraz daha detay veriniz.

Burda ki gibi kanatlari titriyor bazen yemek yemiyor dışkı başka yapmadı bayadir görselde ki gibi sıvı yapıyor ve gözükmüyor o yüzden başka çekemedim
Genelde böyle abur cubur vermeyiz biryerleri kemirmeyi sever birazda bişeymi kemirdi bilmiyorum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuş açlık dışkısı yapmış. Ya bir şeylerden etkilendi zehirlenme gibi yada kuşunuzda hastalık vardı farkedemediniz. Evinizde mama yapıp yedirmeye çalışın biraz güç toplasın. Durum devam ederse kanatlı uzmana götürmeniz uygun olur.

limonlutantuni

Yeni Üye
Kuş açlık dışkısı yapmış. Ya bir şeylerden etkilendi zehirlenme gibi yada kuşunuzda hastalık vardı farkedemediniz. Evinizde mama yapıp yedirmeye çalışın biraz güç toplasın. Durum devam ederse kanatlı uzmana götürmeniz uygun olur.
Anladım teşekkürler yarın götüreceğiz veterinere umarım yarına kadar birşey olmaz bişey yediremedim maalesef yemiyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anladım teşekkürler yarın götüreceğiz veterinere umarım yarına kadar birşey olmaz bişey yediremedim maalesef yemiyor
Kendisi yemez yumurtayı iyice haşlayın sarısının yarısını alın içine biraz mısır unu ekleyip ılık suyla yoğurt kıvamına getirin iğnesiz şırıngaya 2,5 ml kadar çekip gaganın kenarından az az verin. Bu şekilde sizin yedirmeniz gerek. Bize de gelişmeleri haberdar ediniz.

limonlutantuni

Yeni Üye
Kendisi yemez yumurtayı iyice haşlayın sarısının yarısını alın içine biraz mısır unu ekleyip ılık suyla yoğurt kıvamına getirin iğnesiz şırıngaya 2,5 ml kadar çekip gaganın kenarından az az verin. Bu şekilde sizin yedirmeniz gerek. Bize de gelişmeleri haberdar ediniz.
Tamam çok sağolun yapacağım

limonlutantuni

Yeni Üye
Şuan eski haline döndü dışkısı dahil.Dün dediğiniz mamayı yapıpta vermiştim.Suyunada iki üç damla limon koymuştum yaninada nane.Teşekkürler tekrar.

Üst Alt