• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşum halsiz

Esra Özlem

Aktif Üye
Erkek muhabbet kuşum normalde çok konuşkan canlıdır ama son zamanlarda çok sessiz ve halsiz hiç ötüşmüyo tüy dökme döneminden kaynaklı mı sizce bir de poposunda sanki hafif şişlik seyreklik var tüy çıkmakta zorlandığı için mi böyledir?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Erkek muhabbet kuşum normalde çok konuşkan canlıdır ama son zamanlarda çok sessiz ve halsiz hiç ötüşmüyo tüy dökme döneminden kaynaklı mı sizce bir de poposunda sanki hafif şişlik seyreklik var tüy çıkmakta zorlandığı için mi böyledir?
Merhaba geçmiş olsun, streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
Dosya ekleden fotoğraf paylaşır mısın popo kısmını
Ceresini de görelim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yüzünü göreyim mümkünse

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun şişlik bir sürü nedenden dolayı olabilir ama en başta karaciğerden kaynaklıdır lütfen röntgen çektirin

Esra Özlem

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun şişlik bir sürü nedenden dolayı olabilir ama en başta karaciğerden kaynaklıdır lütfen röntgen çektirin
tüy dökme döneminden kaynaklı seyrekleşmiş ben de öyle yanılmış olabilirim diye düşündüm ama mutlaka götürcem kesinleşirse çok teşekkür ederim 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bana da öyle geliyo olabilir ama hafif sanki şişlik var gibi ya da tüy dökme döneminden dolayı seyrekleştiği için öyle gözüküyo olabilir bilemedim sizlere sorayım dedim 🙏🏻
Dişiye benzettim fakat emin olamadım 🤗

Esra Özlem

Aktif Üye
bi veteriner hekimle görüştüm uru olduğunu söylüyo cerrahi müdehale yapılsa bile ölebilirmiş napıcam şimdi bilmiyorum dışkısını yapamıyo halsiz yemek yemiyo doğru düzgün başka hekimler anlar mı

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
bi veteriner hekimle görüştüm uru olduğunu söylüyo cerrahi müdehale yapılsa bile ölebilirmiş napıcam şimdi bilmiyorum dışkısını yapamıyo halsiz yemek yemiyo doğru düzgün başka hekimler anlar mı
Merhaba röntgen çekildi mi çekildiyse paylaşabilir misiniz Ben Lıpom olduğunu düşünüyorum ekstra karaciğerde büyüdüğü zaman bağırsağa baskı yapar

Esra Özlem

Aktif Üye
Merhaba röntgen çekildi mi çekildiyse paylaşabilir misiniz Ben Lıpom olduğunu düşünüyorum ekstra karaciğerde büyüdüğü zaman bağırsağa baskı yapar
normal veterinere gittik o da ur olduğunu müdehale edilirse dayanamıycağını söyledi kendi muhabbet kuşu da öyleymiş kanatlı kuşlardan anlayan veterinere götürcem orada röntgen çekilirse atarım mutlaka arada kusar gibi oluyo o da sanırım dışkılamakta zorlandığı için geri yutuyo ama disari cikarmiyo bi turlu

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
normal veterinere gittik o da ur olduğunu müdehale edilirse dayanamıycağını söyledi kendi muhabbet kuşu da öyleymiş kanatlı kuşlardan anlayan veterinere götürcem orada röntgen çekilirse atarım mutlaka arada kusar gibi oluyo o da sanırım dışkılamakta zorlandığı için geri yutuyo ama disari cikarmiyo bi turlu
Tamam siz röntgeni çektirdiğiniz zaman mutlaka burada paylaşın sizin dediğiniz o kusar gibi olma sindirim sistemi bozulduğu zaman kuşlarda bu kusma tarzı şeyler yaşayabilirsiniz Probiyotik vermiyorsanız gidene kadar mutlaka Probiyotik verin

Esra Özlem

Aktif Üye
Tamam siz röntgeni çektirdiğiniz zaman mutlaka burada paylaşın sizin dediğiniz o kusar gibi olma sindirim sistemi bozulduğu zaman kuşlarda bu kusma tarzı şeyler yaşayabilirsiniz Probiyotik vermiyorsanız gidene kadar mutlaka Probiyotik verin
tamamdır teşekkürler 🙏🏻

mentquik

Paylaşımcı
Hocam merhaba benim konumada bir bakabilir misiniz rica etsem

Esra Özlem

Aktif Üye
Hocam Ankara Üniye gittik triyajda baktı doktor lipom olduğunu söyledi röntgen vs çekilmedi cerrahiden randevu almamız gerektiğini söyledi bi vitamin verdi bol bol uçsun dedi ama ben korkuyorum ya operasyonda kaldıramazsa narkozu cerrahisiz toparlanma ihtimali yok mu yine de randevu alcaz ama hiç mi iyileşemez 😭😭

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hocam Ankara Üniye gittik triyajda baktı doktor lipom olduğunu söyledi röntgen vs çekilmedi cerrahiden randevu almamız gerektiğini söyledi bi vitamin verdi bol bol uçsun dedi ama ben korkuyorum ya operasyonda kaldıramazsa narkozu cerrahisiz toparlanma ihtimali yok mu yine de randevu alcaz ama hiç mi iyileşemez 😭😭
Merhaba Bu lipom için l Carnıtıne özellikli takviyeler var. Hepecarnıtol veya Avıcare Takviyeleri. Lıpom Hayatını Zora sokmuyorsa bence Operasyon En Son Çare Olmalı. Bahsettiğim ürünleri mutlaka araştırın hepsi yağ yakıcı lipom için çok çok iyidir karaciğeri de destekler.

Üst Alt