• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusum kusuyor

Pelinlii

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Salyalı kusma titreme titrerken kabarma boynunu uzatarak kabarıp titryor
Hastalık Belirti Tarihi
8 Haz 2021
Merhaba 2 aylık erkek muhabbet kusum var bu sabah salyalı kusmaya başladı ve titreyerek kabarıyor sürekli bir şey cıkarmaya calışıyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kuşunuzun burnundan sıvı geliyor mu? Salya dediğiniz sıvı kusmuk şeklinde mi? Foto görebilir miyim? Bide dışkı resmi yollayın bakalım

Pelinlii

Yeni Üye
Yeni tuvaletini yapmamış baktımda ıslak yok hep kuru dünden cok fazla titriyor modu cok düştü salya beyaz gerk kustukca üstüme sürtüp temizliyor görseli yok seffaf salya ama baya kustu bir de gözünden yaş geldi bir ara suan baktım burnumda sıvı yok ama kustukca sürekli ya kafes örtüsüne benim kolumdaysa bana sürtünerek temizleniyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yeni tuvaletini yapmamış baktımda ıslak yok hep kuru dünden cok fazla titriyor modu cok düştü salya beyaz gerk kustukca üstüme sürtüp temizliyor görseli yok seffaf salya ama baya kustu bir de gözünden yaş geldi bir ara suan baktım burnumda sıvı yok ama kustukca sürekli ya kafes örtüsüne benim kolumdaysa bana sürtünerek temizleniyor
Dışkı fotoğrafı atın bakalım. Farklı birşey yedimi. Kuş bu arada iki aylıktan büyük

Pelinlii

Yeni Üye
Bir ay oldu alalı alan kişi yanlış söyledi demek ki bir aylık demişti bir ay da zaman oldu aldığımız, yem ve su dışında bir şey tüketmedi dışkısı bu sekilde suan titreme ve kusması durdu ama cok halsiz duruyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir ay oldu alalı alan kişi yanlış söyledi demek ki bir aylık demişti bir ay da zaman oldu aldığımız, yem ve su dışında bir şey tüketmedi dışkısı bu sekilde suan titreme ve kusması durdu ama cok halsiz duruyor
Dışkı formu iyi değil.yem yemesi nasil

Pelinlii

Yeni Üye
Yem yemesi normal, hiç ötmüyordu simdi ötmeye başladı biraz keyfi yerine geldi gibi ama yinede bir sorun varsa diye korkuyorum