• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum kusuyor

Behiye

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Yem kusma, beyaz balgam gibi sıvı,
Watch unnamed | Streamable
Muhabbet kuşum Gazi yaklaşık 15 dakikadır aralıklarla kusuyor. Ağzında balgam gibi beyaz bir sıvı var. Ağzı köpürüyor gibi. Tüyleri de hep sıvıdan dolayı ıslanmış ne yapmalıyım

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Yabancı birşey yedi mi ? Kafesinde grit kum var mı? Probiyotik kullanıyor musunuz ? Kuşunuzun beyaz peçete üzerinde dışkı resmini atabilir misiniz?
@Demet bükay @Aslı Ö.

Behiye

Aktif Üye
Yabancı birşey yedi mi ? Kafesinde grit kum var mı? Probiyotik kullanıyor musunuz ? Kuşunuzun beyaz peçete üzerinde dışkı resmini atabilir misiniz?
@Demet bükay @Aslı Ö.
Yabancı bi şey yemedi. Garden mix in kuş kumunu yemliklerine koyup öyle veriyorum. Tek kumu yemiyor çünkü. Probiyotik kullanmıyorum. Kafeste iki kuş var hangi dışkı hangisinin bilmiyorum ama atayımIMG_2978.jpeg

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Garden mix grit kum kullanın. Beyaz toz yapılı olan kum kursağa yapışma durumu oluyormuş. Grit kum kullanın. Dışkıların bazıları normal değil , bilgili forum üyeleri yorumlayacaktır lakin tavsiyem bir kanatlı uzmanına gitmeniz ve takviyerin önemine dikkat çekmek adına bu makaleyi sizinle paylaşıyorum
Entrobac probiyotik -sindirim düzenler
Gerwit multivitamin -vitamin eksikliği için
Bt amin forte- amino asit ve tüy gelişimi için
Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Behiye

Aktif Üye
Teşekkürlerr
Garden mix grit kum kullanın. Beyaz toz yapılı olan kum kursağa yapışma durumu oluyormuş. Grit kum kullanın. Dışkıların bazıları normal değil , bilgili forum üyeleri yorumlayacaktır lakin tavsiyem bir kanatlı uzmanına gitmeniz ve takviyerin önemine dikkat çekmek adına bu makaleyi sizinle paylaşıyorum
Entrobac probiyotik -sindirim düzenler
Gerwit multivitamin -vitamin eksikliği için
Bt amin forte- amino asit ve tüy gelişimi için
Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba eğer zehirlenme gibi bir şüpheniz yoksa kursak mantarı olabilir. Takip edin kusmalar devam edecek mi.

Üst Alt