I ikra Yeni Üye Katılım 22 Eki 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Nis 2023 #1 7 aylık dışı muhabbet kusum yem kusuyor ve dışkısında da ara ara yem oluyor. Tüy dökümü de çok fazla. Hareketli ve iştahı da yerinde ama kusması ve diskisindaki yemi beni endişelendiriyor. Ne yapabilirim
7 aylık dışı muhabbet kusum yem kusuyor ve dışkısında da ara ara yem oluyor. Tüy dökümü de çok fazla. Hareketli ve iştahı da yerinde ama kusması ve diskisindaki yemi beni endişelendiriyor. Ne yapabilirim
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 4,013 Tepkime puanı 5,011 Puanları 113 Yaş 35 8 Nis 2023 #2 Probiyotik kullanıyor musunuz? Beyaz peçete üzerine dışkı resmi istiyoruz sizden.
I ikra Yeni Üye Katılım 22 Eki 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Nis 2023 #3 Rodiena' Alıntı: Probiyotik kullanıyor musunuz? Beyaz peçete üzerine dışkı resmi istiyoruz sizden. Genişletmek için tıkla ...
Rodiena' Alıntı: Probiyotik kullanıyor musunuz? Beyaz peçete üzerine dışkı resmi istiyoruz sizden. Genişletmek için tıkla ...
I ikra Yeni Üye Katılım 22 Eki 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Puanları 3 8 Nis 2023 #4 Probiyotik kullanmıyorum
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,400 Tepkime puanı 14,416 Puanları 113 8 Nis 2023 #5 Kuşunuzun net bir şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılar biraz karışık. Tekrardan temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz.
Kuşunuzun net bir şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılar biraz karışık. Tekrardan temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz.
Ayvalık Jumbo Muhabbet Eski Forumcu Üretici Katılım 28 Eki 2022 Mesajlar 3,991 Tepkime puanı 4,889 Puanları 113 8 Nis 2023 #6 Aslı Ö.' Alıntı: Kuşunuzun net bir şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılar biraz karışık. Tekrardan temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz. Genişletmek için tıkla ... Aslı arkadaşımızın dediklerine ek, kustuğu videoyu da görebilsek güzel olur. Kafeste grit kumu var mı? Kusmuğu, ağzı kokuyor mu?
Aslı Ö.' Alıntı: Kuşunuzun net bir şekilde videosunu görebilir miyiz. Dışkılar biraz karışık. Tekrardan temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu alabilir miyiz. Genişletmek için tıkla ... Aslı arkadaşımızın dediklerine ek, kustuğu videoyu da görebilsek güzel olur. Kafeste grit kumu var mı? Kusmuğu, ağzı kokuyor mu?