• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pet Shop daki arkadaş vitamin için bunu önerdi ama sizce kullanmalınıyım muhabbet kuşları için
Polivit d vitamini eskiden kuşlar için yoktu d vit
Bende kullanırdım, bebekler için olduğu için, yanetkisi yapmaz, suluğuna 3 damla uygun olur, yarım suluğa

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Polivit yerine gervit w kullanın o daha iyi 😊 Ben de polivitle büyüdüm oradan biliyorum 🤣🤣🤣

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok acil ayağından kan akıyor ne yapmam lazım
Nasıl oldu bu hemen mısır unu yada nişasta basın yavaşça hiçbiri yoksa geçici acil durum için normal un kullanın çok az miktarda mümkünse rif ampül temin edip pansuman yapın. @Semiha S.

alpefealp

Aktif Üye
Önce batikon ile biraz temizledim sonra dediğiniz gibi mısır ununa batırdım şuan kan durdu çok şükür ama nasıl oldu ne oldu onu anlamadım tek kalıyor zaten yeni yavrularımdan sanırım kafeste bir yere takıldı çok canını yakmamak için tam bakmadım ama ayapının alt kısmından geliyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Önce batikon ile biraz temizledim sonra dediğiniz gibi mısır ununa batırdım şuan kan durdu çok şükür ama nasıl oldu ne oldu onu anlamadım tek kalıyor zaten yeni yavrularımdan sanırım kafeste bir yere takıldı çok canını yakmamak için tam bakmadım ama ayapının alt kısmından geliyor
Siz rif ampül temin edin ondan sürün Ecz duruma anlatıp rica edin ücretli veriyorlar.

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Aldım siz yazdıktan sonra şuan çok iyi çok şükür biraz kan oldu üzeri onu da içeriye banyo bıraktım temizler kendini inşallah
Banyo yaparsa ortamı sıcak tutmaya dikkat edin, hava akımı olmasın hemen üşütürler 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Banyo yapmasa bile her gün günde 2 kez rifle pansuman yapın