• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşu titriyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba atak geçiriyor. Vitaform maalesef bu çocuğa yardımcı olmaz. Nörolojik bir durum gibi duruyor. Bu şekilde atak geçirdiğini hekiminiz gördü mü. Elinizde b vitamini varsa verin.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
bir anda bu şekilde olamaz bir kuş, darbe aldıysa bu kuşta travma ortaya cıkmış olabilir, bakteriyel ve viral enfeksiyonlar da bu kuşun bu duruma gelmesi için sebeplerden bir tanesi, örneğin ayağından ben enfeksiyonel bir problemi olduğunu düşünüyorum rengi bana normal gelmedi videoda gördüğüm kadarıyla. Ve tabiki yeteri kadar vitamin almaması yada vitamini sindirememesi, yanlış kullanılan vitaminler de kuşlara yan etki yapar ve sinir sistemine zarar verir bu hale gelmesine sebep olur. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur. Kanatlı uzman şart bu durumda sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok çünkü

ardaarpaci

Yeni Üye
Bugun bi tekrar gotureyim veterinere atak gecirdigi videoyla. Vitaform tek basina yetmeyecek gibi.

ardaarpaci

Yeni Üye
Veterinere götürdüm antibiyotik iğnesi aldim, nörolojik bir ilacinin olmadigini soyledi. Yasar hocaya nasil ulasirim bilen var mi acil @TarçınTaş

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Veterinere götürdüm antibiyotik iğnesi aldim, nörolojik bir ilacinin olmadigini soyledi. Yasar hocaya nasil ulasirim bilen var mi acil @TarçınTaş
0507 310 43 25
WhatsApp hattından iletişime geçebilirsiniz yardımcı olacaktır. Veterinerin numarasıdıro yüzden ilk önce arayıp yaşar hocayı telefona isteyebilirsiniz. Bir değişiklik varmı minikte, yem yedirebildiniz mi?

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Maalesef vefat etti…
Allah rahmet eylesin.. bu sözün üstüne ne desek boş.. acısı çok derin oluyor uzun süre arkadaşlık edince bizlere. Ne demeliyim bilemiyorum, boğazım düğünlendi desem yeridir. Çok sevmiştim bu miniği oysa hiç tanımadan. Allah yardımcınız olsun, başınız sağolsun..

Üst Alt