• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşu titriyor

ardaarpaci

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme
Uçamama
Yemek yiyememe
Uyuyamama
Kullanılan İlaç
Vitaform
Hayvan bir anda titremeye başladı, yemek yiyemiyor, uçamıyor, uyuyamıyor. Ayakta bile zor duruyor. Veterinere götürdüm Vitaform verdi bugün başladık ama çok kötü gozukuyor

Son düzenleme:

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Yem yemiyor ise en kısa zamanda VerseleLaga Nutribird A21 Kursak Maması temin edin. 1 öay kaşığı mama, 6 çay kaşığı su olacak şekilde mama hazırlayın. eğer yutkunma refleksini gerçekleştiriyor ise ağzından şırınga ile verebilirsiniz. Yiyecek durumda değil ise kursaktan besleme yapmalısınız. Ne zaman başladı bu belirtiler.. ve dışkısı nasıl şuanda?

ardaarpaci

Yeni Üye
Yem yemiyor ise en kısa zamanda VerseleLaga Nutribird A21 Kursak Maması temin edin. 1 öay kaşığı mama, 6 çay kaşığı su olacak şekilde mama hazırlayın. eğer yutkunma refleksini gerçekleştiriyor ise ağzından şırınga ile verebilirsiniz. Yiyecek durumda değil ise kursaktan besleme yapmalısınız. Ne zaman başladı bu belirtiler.. ve dışkısı nasıl şuanda?
Yemi elimde yedirebiliyorum. Belirtiler 2-3 gün önce başladı. Dışkı normal

ardaarpaci

Yeni Üye
Konumunuz istanbul gözüküyor, yarın en kısa sürede Vetumay Veterinere götürmenizi öneririm. Yaşar hoca kanatlı uzmanıdır, ilgilenecektir. Çok memnunuz kendisinden güvenebilirsiniz..
2000tl verdim goturdugum veterinere. Su anlik baska param yok maalesef. Ancak kuşun saglıgı iyi olsun istiyorum. Hayvan uyuyamıyor bile

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Yemi elimde yedirebiliyorum. Belirtiler 2-3 gün önce başladı. Dışkı normal
yediğinden emin olun, kuşum hastalığında yiyor gibi gözüküyordu yemi kırıp içiyle birlikte atıyordu. Size tavsiyem yinede bu kursak mamasını alın. Ben kuşuma haftada bir yada iki kez veriyorum içeriği çok zengin ve kuşlar severek yiyorlar. Tüm vitaminler var içinde. Çokça geçmiş olsun miniğe en kısa zamanda iyleşmesi dileğiyle

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
2000tl verdim goturdugum veterinere. Su anlik baska param yok maalesef. Ancak kuşun saglıgı iyi olsun istiyorum. Hayvan uyuyamıyor bile
muayne ve röntgen ücreti olduğu için pahalı gelmiş.. haklısınız tabii fakat yaşar hocaya röntgenle götürseniz bakacağını düşünüyorum merhametli hocamızdır, rica etseniz bir can sonuçta kurtarmak için herşey yapılır. Gerekirse yardım ederiz maddi olarakta. Yeterki iyi olsunlar

ardaarpaci

Yeni Üye

Şu videoya bakin cektigi izdirabi anlarsiniz zaten. Yapabilecegim bisi varsa uzmanlar yazarsa çok sevinirim

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye

Şu videoya bakin cektigi izdirabi anlarsiniz zaten. Yapabilecegim bisi varsa uzmanlar yazarsa çok sevinirim
Tekrar izlemeye içim elvermiyor kıyamam canı çok yanıyor. Çekilen röntgeni paylaşabilir misiniz? Röntgenden anlayan hocalarımız yardımcı olacaklardır gördüklerinde. Allah'ım yardımcısı olsun, dualarım onunla.

ardaarpaci

Yeni Üye
Tekrar izlemeye içim elvermiyor kıyamam canı çok yanıyor. Çekilen röntgeni paylaşabilir misiniz? Röntgenden anlayan hocalarımız yardımcı olacaklardır gördüklerinde. Allah'ım yardımcısı olsun, dualarım onunla.
Rontgen kaydi veterinerde maalesef bende yok. Dualariniz icin Allah razı olsun inşallah 🙏

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Hayvan bir anda titremeye başladı, yemek yiyemiyor, uçamıyor, uyuyamıyor. Ayakta bile zor duruyor. Veterinere götürdüm Vitaform verdi bugün başladık ama çok kötü gozukuyor

Antibiyotik ve vitamin vermiş , bir anda olmaz bu ama nasıl beslediğiniz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur böyle bir yorum yapmak doğru olmaz en son ne yedi mesela farklı olarak

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhaba farkli olarak bisi yemedi her zamanki mamasindan verdik
Korkmuş olabilir mi? yani şoka girmiş olduğunu düşündüm ilk başta. Ne kadar doğrudur bilmem fakat kafesten falan düştüğüne çırpındığına şahit oldunuz mu

Üst Alt