• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşu Kuyruk Yanında Şişlik

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar işlem başarılı 🤗 temiz bir papixle küçük küçük dokundurarak yavaş yavaş içini boşalttım hemen rif damlattım. Şimdi biraz küsüz, kızgın kızgın bakıyo ablasına ama yarım saate barışırız 🤭
Tüyleri için gerekli olan o yağ çıkmaya devam eder inşallah 🙏🏻 yanlış bir şey yapmamışımdır.
Merhaba benim gönlümün sahibi, dünyalar güzeli minnoşuma maşallah 😊😉💓
Ablası, şimdi orda iltahaplanma gün gün hızla azalacak, deri düşebilir, alttan yeni derisi oluşacak, endişe etmeyin 😊😉💓akşam da rif sürün lütfen, yarın dolarsa tekrar akıtın, sivilce gibi düşünün, kötü bakteri gittikçe, rif onaracak😊😉💓mümkünse 3-5 gün devam. Birde fotoğraf paylaşırsanız sevinirim 😊🤲😉

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mustafa Bey Merhaba,
Ürünler bunlar mı yardımcı olabilir misiniz?
Doğru mu yani bulduklarım 😊
Gerwit-w :20 ml
Entrobac : 25 gr
BtAmin forte : 20 ml
Zeolit tozu da alabilirsiniz, bakteri den korur, kursak, sindirim sistemi ve bağırsak florasını düzenler, bakteriyi önler😊💓😉

Pıtırcık P

Yeni Üye
Merhaba benim gönlümün sahibi, dünyalar güzeli minnoşuma maşallah 😊😉💓
Ablası, şimdi orda iltahaplanma gün gün hızla azalacak, deri düşebilir, alttan yeni derisi oluşacak, endişe etmeyin 😊😉💓akşam da rif sürün lütfen, yarın dolarsa tekrar akıtın, sivilce gibi düşünün, kötü bakteri gittikçe, rif onaracak😊😉💓mümkünse 3-5 gün devam. Birde fotoğraf paylaşırsanız sevinirim 😊🤲😉
Tekrar doldu 🥺 bunu söylemek için gelmiştim siz yazmışsınız 🙏🏻 orada tüy kökü falan olabilir mi sizce? ya da içinde tüy olabilir mi? tmm akşam tekrar ilacını süreriz 🤗🌸 fotoğraf yarın paylaşayım ki, biraz iyileşmiş olur belki, hem siz de fikir verebilirsiniz duruma göre 😊

Pıtırcık P

Yeni Üye
Gerwit-w :20 ml
Entrobac : 25 gr
BtAmin forte : 20 ml
Zeolit tozu da alabilirsiniz, bakteri den korur, kursak, sindirim sistemi ve bağırsak florasını düzenler, bakteriyi önler😊💓😉
aaa kursak çok iyi 👍🏻 teyzesi bazen nefrs alırken ıyk ıyk diye ses geliyor, öyşe olunca özellikle çıkarıp yürütüp hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum. Bir de 1 aydır bazen gündüz ama genellikle gece tıkanıyor sanki nefes alamıyor gibi.. Uçamadığı ve kursağı iyi öğütmediği için mi acaba? Ne dersiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
aaa kursak çok iyi 👍🏻 teyzesi bazen nefrs alırken ıyk ıyk diye ses geliyor, öyşe olunca özellikle çıkarıp yürütüp hareket etmesini sağlamaya çalışıyorum. Bir de 1 aydır bazen gündüz ama genellikle gece tıkanıyor sanki nefes alamıyor gibi.. Uçamadığı ve kursağı iyi öğütmediği için mi acaba? Ne dersiniz?
Grit kumu kullanıyor musunuz, çok yediğinde sindirmesi için kum gerekli, sindiremezse tıkanır, ağzını açar, kafayı geriye doğru iter, nefes almak için
Grit kum olursa bunlar olmaz, varmı kafesinde

Pıtırcık P

Yeni Üye
Grit kumu kullanıyor musunuz, çok yediğinde sindirmesi için kum gerekli, sindiremezse tıkanır, ağzını açar, kafayı geriye doğru iter, nefes almak için
Grit kum olursa bunlar olmaz, varmı kafesinde
Beyaz kumu var, biraz yemine koyuyorum biraz da kafese koyuyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Beyaz kumu var, biraz yemine koyuyorum biraz da kafese koyuyorum.
Beyaz kum mineral bakımından yetersiz, grit kum sindirim için daha iyi, lütfen grit kum alın, petshoptan alabilirsiniz 😊🤲ve sürekli yemlikte ayrı kalmalı😊şifa olsun benim kuzuma🤲😊mutlaka temin edin lütfen 😊💓

Pıtırcık P

Yeni Üye
Beyaz kum mineral bakımından yetersiz, grit kum sindirim için daha iyi, lütfen grit kum alın, petshoptan alabilirsiniz 😊🤲ve sürekli yemlikte ayrı kalmalı😊şifa olsun benim kuzuma🤲😊mutlaka temin edin lütfen 😊💓
Tmm alacağım vitaminleriyle birlikte onu da alırım bu hafta 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tmm alacağım vitaminleriyle birlikte onu da alırım bu hafta 🤗
İltihap kuruyunca muhtemelen tüy kökü ortaya çıkacaktır, mümkünse steril bir şekilde temizleyin🤲😊irin çıktıkça rahatlar ve rif tedaviyi daha etkili hale getirir, iyce damlatın, hatta şiringaya çekin iğnesiz şekilde😊damlatın orda irin delikleri vardır içeri doğru yapın daha çabuk kurur, irin çıksın ve damlatın lütfen , grit kum petshoplarda var, hızlıca temin edebilirsiniz,

Pıtırcık P

Yeni Üye
İltihap kuruyunca muhtemelen tüy kökü ortaya çıkacaktır, mümkünse steril bir şekilde temizleyin🤲😊irin çıktıkça rahatlar ve rif tedaviyi daha etkili hale getirir, iyce damlatın, hatta şiringaya çekin iğnesiz şekilde😊damlatın orda irin delikleri vardır içeri doğru yapın daha çabuk kurur, irin çıksın ve damlatın lütfen , grit kum petshoplarda var, hızlıca temin edebilirsiniz,
Eğer tüy kökü varsa o derinin içinde kalmayacak mı? İyice damlatıyorum 3-4 damla. Ama irin derken krem gibi birşey sokunmadan çıkmadı maalesef. Sadece önceki gün fotodaki gibi kendi kendine dışarı çıkmıştı. Zaten içini boşalttık ya, 3-4 saat sonra tekrar topladı şaşırdım 🤔 bu kadar çabuk tekrar şişmesini beklemiyordum. Tamam kumu yarın gidip almaya çalışırım teyzesi 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Eğer tüy kökü varsa o derinin içinde kalmayacak mı? İyice damlatıyorum 3-4 damla. Ama irin derken krem gibi birşey sokunmadan çıkmadı maalesef. Sadece önceki gün fotodaki gibi kendi kendine dışarı çıkmıştı. Zaten içini boşalttık ya, 3-4 saat sonra tekrar topladı şaşırdım 🤔 bu kadar çabuk tekrar şişmesini beklemiyordum. Tamam kumu yarın gidip almaya çalışırım teyzesi 🤗
Şimdi ilk çıkan katılaşmış yani yoğun irin, ardından gelen enfeksiyon taze irin, yarın daha az olacak, yine toplar ama azaltarak, şuan orda savaş var😉ve biz kazanacağııız😊🤲😉

Pıtırcık P

Yeni Üye
Şimdi ilk çıkan katılaşmış yani yoğun irin, ardından gelen enfeksiyon taze irin, yarın daha az olacak, yine toplar ama azaltarak, şuan orda savaş var😉ve biz kazanacağııız😊🤲😉
Merhaba,
Evet küçüldü 🤗
1 kez daha içini boşalttık ve çok az var şimdi 🙏🏻
Fotoğrafını atayım belki özlemişsinizdir 🥰
Telefonu sevdiği için pek durmuyor ama😊
net çekemesem de küçüldü baya 🙏🏻🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,
Evet küçüldü 🤗
Oyy onun bakışını severim vallahi yanımda olsa mıncıklarım 💓🤲😊çok sevindim, kalanı sert olabilir, aynı şekilde devam ablası🤲💓😊🦢🦢🦢🦢

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,
Evet küçüldü 🤗
Heriff yaaa🤭🤭🤭🤲💓bakışınaaa bak, Yaradana kurban olurum 🤲💓

Pıtırcık P

Yeni Üye
Yokkk o artık gönlümün prensi maşallah çok sevdim, Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin 🤲🥰💓🪽🪽
Amin teyzesi, çook amin 🙏🏻
hep biraz eksik yaşadı uçamadığı için 😔 ama biz onu evin küçük üyesi olarak gördük hep 🤗 ananemize giderken hep götürdük bahçedeki ağaç dallarına tünedi 🤗 Pıtır Piknikte - Pıtır Denizde serimiz var 😂 yani hiç yoksunluk hissettirmemeye çalıştık teyzesi, mesela bize laf atsın mutlaka birinden cevap gelir ona öyle de avucuna aldı bizi 😄 sizin var mı kuşunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Amin teyzesi, çook amin 🙏🏻
hep biraz eksik yaşadı uçamadığı için 😔 ama biz onu evin küçük üyesi olarak gördük hep 🤗 ananemize giderken hep götürdük bahçedeki ağaç dallarına tünedi 🤗 Pıtır Piknikte - Pıtır Denizde serimiz var 😂 yani hiç yoksunluk hissettirmemeye çalıştık teyzesi, mesela bize laf atsın mutlaka birinden cevap gelir ona öyle de avucuna aldı bizi 😄 sizin var mı kuşunuz?
Çok şanslı Pıtır sizin gibi bir ailesi olduğu için🥰🤲ben teşekkür ediyorum size, bu kadar güzel yaşam konforu hazırlayıp, onun küçücük kalbine sevgi, yuvasına huzur veriyorsunuz🥰🤲var evet, muhabbetlerim, cennetlerim ve kedim🤲🥰,

Pıtırcık P

Yeni Üye
Çok şanslı Pıtır sizin gibi bir ailesi olduğu için🥰🤲ben teşekkür ediyorum size, bu kadar güzel yaşam konforu hazırlayıp, onun küçücük kalbine sevgi, yuvasına huzur veriyorsunuz🥰🤲var evet, muhabbetlerim, cennetlerim ve kedim🤲🥰,
Benden çok daha iyi bakabilen insanlar vardır mutlaka, elimden geldiğince bu kadar olabildi.
Kaç gr olduğunu bilmem, ama ne zaman küstüğünü ne zaman yanıma gelmek istediğini ne zaman mutlu ne zaman keyfi yerinde ne zaman oynamak istediğini bilirim 😇
Müsait olunca sizin çocuklarla da tanışmak isteriz
teyzesi 🤗 merak edenler için son durumunu göstereyim mesaj kirliliği yaratmak istemiyorum, hızla iyileşiyor çok şükür 🙏🏻
yardımlarınız sayesinde 🤗 çok teşekkür ederim 🥰

Üst Alt