• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu kuyrukta şişlik

hayat3421

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Şişlik
Hastalık Belirti Tarihi
1 May 2026
Merhaba Erkek Muhabbet kuşumun kuyruğu gün geçtikçe yamulmaya başladı. Elimle kontrol ettiğimde kuyruğun yanında şişlik fark ettim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz

@Şehmus BAKIR

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Röntgen Çektirin Lütfen. Büyük İhtimal yaglanmaya Bağlı Lipm Oluşmuş. Röntgende Net Belli Olur.

hayat3421

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Röntgen Çektirin Lütfen. Büyük İhtimal yaglanmaya Bağlı Lipm Oluşmuş. Röntgende Net Belli Olur.
Teşekkür ederim. Kendim iyileştirebileceğim bir yolu yok mudur. Çünkü veterinerler hem para tuzağı hem de bir diğer muhabbet kuşuma bünyesi zayıf olduğunu bildikleri halde antibiyotik vererek öldürdüler .

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Kendim iyileştirebileceğim bir yolu yok mudur. Çünkü veterinerler hem para tuzağı hem de bir diğer muhabbet kuşuma bünyesi zayıf olduğunu bildikleri halde antibiyotik vererek öldürdüler .
Röntgen Çektirin Sadece. Röntgen Sonucunu Bizimle Paylaşabilirsiniz. Hepecarnitol Lipom İçin Kullanılır. Her Klinikte Olur. Alıp Kullanabilirsiniz. Röntgen Cekimi Mutlaka Olmalı.

Üst Alt