• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşu Kuyruk Yanında Şişlik

Pıtırcık P

Yeni Üye
Evet yavaşça sağ sol yaparak canını acıtmadan nazikçe çıktığı kadar, orda Delikler var oralardan çıkar
Yanlış bir şey yapmaktan korkmam normal mi? Delikler var mı, patlamasın canı yanarsa götürebileceğim kuşlara bakan vet yok yakınımda Demet Hanım 🙏🏻 gazlı bezle küçük küçük dokundurarak olur mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Onu yaradana kurban olurum bennnn💓😊bu nasıl bir güzellik kırkbinkere maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 💓💓💓💓
Apse o büyük ihtimalle, sıkın onu sakince aksın, sonra oraya Rif süreceğiz😊💓 yarın alın eczaneden kırın ve apseye damlatın, apse dolar, sıkın rif sonra 3-4 güne geçer Allah ın izniyle 😊💓

Ekli dosyalar

Pıtırcık P

Yeni Üye
Onu yaradana kurban olurum bennnn💓😊bu nasıl bir güzellik kırkbinkere maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 💓💓💓💓
Ablasııııı çok tatlııştır benim Pıtırım çok teşekkür ederiz 💞 Ben onu pikniğe denize her yere yanımda götürürüm elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım kaç gr olduğunu bilemesem de 🥺 yalnız kanatlarını çıkaramadım uçamadı ilk geldiği hafta 1 kez uçtu kuyruğunu koparıp attı bir daha da çıkmadı😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanlış bir şey yapmaktan korkmam normal mi? Delikler var mı, patlamasın canı yanarsa götürebileceğim kuşlara bakan vet yok yakınımda Demet Hanım 🙏🏻 gazlı bezle küçük küçük dokundurarak olur mu?
Olur, sildikçe çıkar, elinizi yıkayın iyce sabunla parmağınızla minik minik dokunarakta çıkar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablasııııı çok tatlııştır benim Pıtırım çok teşekkür ederiz 💞 Ben onu pikniğe denize her yere yanımda götürürüm elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım kaç gr olduğunu bilemesem de 🥺 yalnız kanatlarını çıkaramadım uçamadı ilk geldiği hafta 1 kez uçtu kuyruğunu koparıp attı bir daha da çıkmadı😔
Olsun çok mutlu önemli olan o tüy olmasın, siz elinizle uçurursunuz, avcunuzda😊💓

Pıtırcık P

Yeni Üye
Olur, sildikçe çıkar, elinizi yıkayın iyce sabunla parmağınızla minik minik dokunarakta çıkar

Tmm şimdi gece yapmayacağım ne olur ne olmaz.
Gün ola hayrola 😇 yarın önce eczaneden sizin ve Mustafa Beyin önerdiği ilaçları alayım.
Daha sonra işlemi yapmaya çalışayım 🙏🏻 olduğu kadar çünkü patlarsa diye korkuyorum bezenin yapısını bilmediğimden. Söylediğiniz gibi olduğu kadar çıkınca ilacı damlatıcam. Sonra da vitaminlerine başlarım 🙏🏻🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tmm şimdi gece yapmayacağım ne olur ne olmaz.
Gün ola hayrola 😇 yarın önce eczaneden sizin ve Mustafa Beyin önerdiği ilaçları alayım.
Daha sonra işlemi yapmaya çalışayım 🙏🏻 olduğu kadar çünkü patlarsa diye korkuyorum bezenin yapısını bilmediğimden. Söylediğiniz gibi olduğu kadar çıkınca ilacı damlatıcam. Sonra da vitaminlerine başlarım 🙏🏻🌸
Normal bir veteriner de akıtır onu, korkarsan gidin nerede ikamet ediyorsunuz
Mustafa nın söylediklerini eczaneden alamazsınız, mamaist.com dan temin edebilirsiniz ben de ordan alıyorum, onların acelesi yok, Spariş verin gelir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Alırım 🙏🏻 onun neşesi yerinde de biz üzülüyoruz neden böyle oldu diye. Hatta eski halinin fotosunu da ekliyeyim 2 yıl önce böyleydi 😔 ama hala çok mutlu ve neşeli 😊
Ya ben bu bızdığa bayıldım ölürüm onu verene💓😊ikamet Ankara ise yarın yardımcı olurum elimden geleni yaparım 💓🤲😊

Pıtırcık P

Yeni Üye
Normal bir veteriner de akıtır onu, korkarsan gidin nerede ikamet ediyorsunuz
Mustafa nın söylediklerini eczaneden alamazsınız, mamaist.com dan temin edebilirsiniz ben de ordan alıyorum, onların acelesi yok, Spariş verin gelir
İzmirdeyiz. Kuşlarla ilgilenen 2 veteriner var sadece, birinden hiç memnun kalmadık. Diğerini bulduk güç bela, o da dün aradım muayene ücreti 1000₺ ona antibiyotik de yazarız toplam 1400₺ deyince, biraz fazla geldi. Biliyorum oğluşum da bir can ama, önce bari forumlardan bir danışayım fikri aklıma gelince buraya üye oldum işte 🌸
Çok teşekkür ederim yarın yavaşça deneyeceğim, ve sonucu size yazacağım. Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için 🙏🏻🌸

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İzmirdeyiz. Kuşlarla ilgilenen 2 veteriner var sadece, birinden hiç memnun kalmadık. Diğerini bulduk güç bela, o da dün aradım muayene ücreti 1000₺ ona antibiyotik de yazarız toplam 1400₺ deyince, biraz fazla geldi. Biliyorum oğluşum da bir can ama, önce bari forumlardan bir danışayım fikri aklıma gelince buraya üye oldum işte 🌸
Çok teşekkür ederim yarın yavaşça deneyeceğim, ve sonucu size yazacağım. Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için 🙏🏻🌸
Şifa olsun inşallah ♥😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bazısı can diyor, bazısı müşteri, yapcak bişey yok malesef, evde fucidin terramicyn hametan var mı varsa çıkanı silip onu sürün uyusun dokunmasın, az da olsa kurutur

Pıtırcık P

Yeni Üye
Bazısı can diyor, bazısı müşteri, yapcak bişey yok malesef, evde fucidin terramicyn hametan var mı varsa çıkanı silip onu sürün uyusun dokunmasın, az da olsa kurutur
Fucidin var ama uykuya geçti teyzesi 😊 huzursuz olmasın şimdi, çok kızıyo uyuklarken konuşunca ya da dokunmak isteyince 😬 orayı boşaltınca sadece Rif dökücem değil mi öyle kalacak.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fucidin var ama uykuya geçti teyzesi 😊 huzursuz olmasın şimdi, çok kızıyo uyuklarken konuşunca ya da dokunmak isteyince 😬 orayı boşaltınca sadece Rif dökücem değil mi öyle kalacak.
Evet uyusun mışıl mışıl 💓🤲😊yarın inanıyorum ve güveniyorum size, Allah ın izniyle şifa verecektir Rif hiç endişe etmeyin, çıktıkça irin azalır, kurur🤲😊💓

Pıtırcık P

Yeni Üye
Evet uyusun mışıl mışıl 💓🤲😊yarın inanıyorum ve güveniyorum size, Allah ın izniyle şifa verecektir Rif hiç endişe etmeyin, çıktıkça irin azalır, kurur🤲😊💓
Bu tedirginlik hep çok sevmekten işte. 💞
Yarın sizlere bilgi vereceğim. Görüşmek üzere 😊🙏🏻🌸

Pıtırcık P

Yeni Üye
Arkadaşlar işlem başarılı 🤗 temiz bir papixle küçük küçük dokundurarak yavaş yavaş içini boşalttım hemen rif damlattım. Şimdi biraz küsüz, kızgın kızgın bakıyo ablasına ama yarım saate barışırız 🤭
Tüyleri için gerekli olan o yağ çıkmaya devam eder inşallah 🙏🏻 yanlış bir şey yapmamışımdır.

Pıtırcık P

Yeni Üye
Size takviye olarak gervit multivitamin, entrobac probiyotik takviyesi ve BT amin Forte takviyesi tavsiye ederim, profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir, bt amin forte tüylerin sağlığı, uzaması için epey etkili üründür:)
Mustafa Bey Merhaba,
Ürünler bunlar mı yardımcı olabilir misiniz?
Doğru mu yani bulduklarım 😊

Üst Alt