Onu yaradana kurban olurum bennnn
Onu yaradana kurban olurum bennnn
Yanlış bir şey yapmaktan korkmam normal mi? Delikler var mı, patlamasın canı yanarsa götürebileceğim kuşlara bakan vet yok yakınımda Demet HanımEvet yavaşça sağ sol yaparak canını acıtmadan nazikçe çıktığı kadar, orda Delikler var oralardan çıkar
Apse o büyük ihtimalle, sıkın onu sakince aksın, sonra oraya Rif süreceğizOnu yaradana kurban olurum bennnnbu nasıl bir güzellik kırkbinkere maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu
![]()
Ablasııııı çok tatlııştır benim Pıtırım çok teşekkür ederizOnu yaradana kurban olurum bennnnbu nasıl bir güzellik kırkbinkere maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu
![]()
Olur, sildikçe çıkar, elinizi yıkayın iyce sabunla parmağınızla minik minik dokunarakta çıkarYanlış bir şey yapmaktan korkmam normal mi? Delikler var mı, patlamasın canı yanarsa götürebileceğim kuşlara bakan vet yok yakınımda Demet Hanımgazlı bezle küçük küçük dokundurarak olur mu?
Olsun çok mutlu önemli olan o tüy olmasın, siz elinizle uçurursunuz, avcunuzdaAblasııııı çok tatlııştır benim Pıtırım çok teşekkür ederizBen onu pikniğe denize her yere yanımda götürürüm elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalıştım kaç gr olduğunu bilemesem de
yalnız kanatlarını çıkaramadım uçamadı ilk geldiği hafta 1 kez uçtu kuyruğunu koparıp attı bir daha da çıkmadı
![]()
Deri iyce incelmiş alttan deri oluşmuştur merak etmeyin irin atmış kendiniOlsun çok mutlu önemli olan o tüy olmasın, siz elinizle uçurursunuz, avcunuzda![]()
Olur, sildikçe çıkar, elinizi yıkayın iyce sabunla parmağınızla minik minik dokunarakta çıkar
Normal bir veteriner de akıtır onu, korkarsan gidin nerede ikamet ediyorsunuzTmm şimdi gece yapmayacağım ne olur ne olmaz.
Gün ola hayrolayarın önce eczaneden sizin ve Mustafa Beyin önerdiği ilaçları alayım.
Daha sonra işlemi yapmaya çalışayımolduğu kadar çünkü patlarsa diye korkuyorum bezenin yapısını bilmediğimden. Söylediğiniz gibi olduğu kadar çıkınca ilacı damlatıcam. Sonra da vitaminlerine başlarım
![]()
Ya ben bu bızdığa bayıldım ölürüm onu vereneAlırımonun neşesi yerinde de biz üzülüyoruz neden böyle oldu diye. Hatta eski halinin fotosunu da ekliyeyim 2 yıl önce böyleydi
ama hala çok mutlu ve neşeli
![]()
İzmirdeyiz. Kuşlarla ilgilenen 2 veteriner var sadece, birinden hiç memnun kalmadık. Diğerini bulduk güç bela, o da dün aradım muayene ücreti 1000₺ ona antibiyotik de yazarız toplam 1400₺ deyince, biraz fazla geldi. Biliyorum oğluşum da bir can ama, önce bari forumlardan bir danışayım fikri aklıma gelince buraya üye oldum işteNormal bir veteriner de akıtır onu, korkarsan gidin nerede ikamet ediyorsunuz
Mustafa nın söylediklerini eczaneden alamazsınız, mamaist.com dan temin edebilirsiniz ben de ordan alıyorum, onların acelesi yok, Spariş verin gelir
Şifa olsun inşallahİzmirdeyiz. Kuşlarla ilgilenen 2 veteriner var sadece, birinden hiç memnun kalmadık. Diğerini bulduk güç bela, o da dün aradım muayene ücreti 1000₺ ona antibiyotik de yazarız toplam 1400₺ deyince, biraz fazla geldi. Biliyorum oğluşum da bir can ama, önce bari forumlardan bir danışayım fikri aklıma gelince buraya üye oldum işte
Çok teşekkür ederim yarın yavaşça deneyeceğim, ve sonucu size yazacağım. Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için![]()
Çok teşekkür ederimYa ben bu bızdığa bayıldım ölürüm onu vereneikamet Ankara ise yarın yardımcı olurum elimden geleni yaparım
![]()
Bazısı can diyor, bazısı müşteri, yapcak bişey yok malesef, evde fucidin terramicyn hametan var mı varsa çıkanı silip onu sürün uyusun dokunmasın, az da olsa kuruturİzmirdeyiz. Kuşlarla ilgilenen 2 veteriner var sadece, birinden hiç memnun kalmadık. Diğerini bulduk güç bela, o da dün aradım muayene ücreti 1000₺ ona antibiyotik de yazarız toplam 1400₺ deyince, biraz fazla geldi. Biliyorum oğluşum da bir can ama, önce bari forumlardan bir danışayım fikri aklıma gelince buraya üye oldum işte
Çok teşekkür ederim yarın yavaşça deneyeceğim, ve sonucu size yazacağım. Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için![]()
Teyzesi olurum genç değilim emekli bir anneyim, çok teşekkür ederim söylemeniz yeterli çok mutlu oldum teşekkür ederimÇok teşekkür ederimburada olsanız size kahve de ısmarlardık ablası
![]()
Fucidin var ama uykuya geçti teyzesiBazısı can diyor, bazısı müşteri, yapcak bişey yok malesef, evde fucidin terramicyn hametan var mı varsa çıkanı silip onu sürün uyusun dokunmasın, az da olsa kurutur
Evet uyusun mışıl mışılFucidin var ama uykuya geçti teyzesihuzursuz olmasın şimdi, çok kızıyo uyuklarken konuşunca ya da dokunmak isteyince
orayı boşaltınca sadece Rif dökücem değil mi öyle kalacak.
Bu tedirginlik hep çok sevmekten işte.Evet uyusun mışıl mışılyarın inanıyorum ve güveniyorum size, Allah ın izniyle şifa verecektir Rif hiç endişe etmeyin, çıktıkça irin azalır, kurur
Makale - Rif Ampül Nedir? Evcil Kuşlar İçin Nasıl Kullanılır?
Merhaba arkadaşlar, Forumumuza acil yardım için gelen tüm dostlarımız için Rif i açıklamak istiyorum, bakteriyel enfeksiyonlar, kesik, açık yaralar, iltihap kökenli apseler, tüy kökü enfeksiyonları, kanat altına, enseye, kuyruk altına, deri içine yerleşen AKARLARIN yarattığı şiddetli enfeksiyon...kafeskuslari.com
Mustafa Bey Merhaba,Size takviye olarak gervit multivitamin, entrobac probiyotik takviyesi ve BT amin Forte takviyesi tavsiye ederim, profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir, bt amin forte tüylerin sağlığı, uzaması için epey etkili üründür![]()