• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu davranışından nasıl vazgecirebilirim

Sagi

Paylaşımcı
Solanda bir dolap var camlı. Kuşum bir aydır oraya takmış aklına geldikçe oraya gitmeye çalışıyor ama konacak yer olmadığından uçup geri geliyor sonra tekrar uçuyor. galiba camdan yansimasini gördüğü için camın önüne konmak istiyor. Ama konacak yer yok. Bir kere bir şey koysam oynasa bu sefer alışacak daha çok isteyecek. Ama bir türlü de pes etmiyor aklına geldikçe yapıyor bunu kendini çok yoruyor. Ne yapsam onu vazgecirebilirim?
Bir diğer davranışı da biz ne yiyorsaknonu yemeye calisması, izin vermiyorum sadece cipsiye çok az izin verdim acıdım. Onun önünde de yiyemiyorum zaten. Çikolata,cips,kek, yemek,jelibon,ekmek,çay ,tuz,limon akla ne gelirse... Bundan nasıl vazgecirebilirim bir yolu yok mu yiyemeyecegini zararlı olduğunu anlamasının

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Abur cubur veya yemek yediğiniz zaman kafesine koyacaksınız yada ayrı bir odaya alacaksınız. Camlı aynanın önünü de bir şeyle kapatacaksınız.

Sagi

Paylaşımcı
Abur cubur veya yemek yediğiniz zaman kafesine koyacaksınız yada ayrı bir odaya alacaksınız. Camlı aynanın önünü de bir şeyle kapatacaksınız.
Kafesine koysam yine durmuyor. O yüzden en iyi ayrı bir odaya almak. Camlı dolabın önünü de bir seyle kapatmam. Çok büyük ve annem kızar başka öneriniz var mı bu konuda?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kafesine koysam yine durmuyor. O yüzden en iyi ayrı bir odaya almak. Camlı dolabın önünü de bir seyle kapatmam. Çok büyük ve annem kızar başka öneriniz var mı bu konuda?
Camlı dolap için benim aklıma öneri gelmiyor. Gelen arkadaşlar yardımcı olurlar. 🌸

Son düzenleme:

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Siz Başka Bir Odada Yemeklerinizi Yemeye Çalışın. Ben Öyle Yapmıştım. Sonra Yanınıza Gelmez. Alışır 😇

Üst Alt