• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum keyifsiz

ezmas

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Keyifsiz
Dışkıda sindirilmemiş yem
Hastalık Belirti Tarihi
8 Nis 2026
Merhabalar 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var , tek kuşum, normalde cok neşeli hareketli bir kuş ancak yaklaşık 10 gündür pek keyfi yok iştahı vs yerinde ama yanimiza hic gelmiyor yalniz vakit geçiriyor pek konuşmuyor, kakasinda sindirilmemis yem taneleri buluyorum bazen ama ishal falan degil normal diskiliyor , veterinere goturucek durumum yok lutfen yardimci olabilir misiniz hasta mi hastaysa evde nasil iyi edebilirim

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhabalar 2 yaşında erkek muhabbet kuşum var , tek kuşum, normalde cok neşeli hareketli bir kuş ancak yaklaşık 10 gündür pek keyfi yok iştahı vs yerinde ama yanimiza hic gelmiyor yalniz vakit geçiriyor pek konuşmuyor, kakasinda sindirilmemis yem taneleri buluyorum bazen ama ishal falan degil normal diskiliyor , veterinere goturucek durumum yok lutfen yardimci olabilir misiniz hasta mi hastaysa evde nasil iyi edebilirim
Merhaba kuş kumu kullanıyor musunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊 geçmiş olsun, sindirim sistemininde sıkıntı, bağırsakta bakteri dışkıda yem şeklinde ortaya çıkar
Benim sultan papağanımda (kızımda) sabiplendiğimde çok vardı😔 hatta veren arkadaşta düzeltemedim bir türlü demişti
Hamdolsun artık yok😊🤲
Size tavsiyem
♦ Röhnfried ürünleri kullanın
♦ Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir, sindirimi ve bağırsak florasını düzenler
♦ BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
♦ Gervit-w multivitamin
Rutin olarak verilmelidir
Mamaist.com dan Bölünmüş olarak temin edebilirsiniz bende ordan alıyorum çoğumuz gibi, 😊
Bunların yanında

♦ Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Yemine mercimek tanesi kadar günde 1 defa serpin yesin en az 15 gün
Entrobac ve zeolit tozu ile dışkıda yem kalmadı bizde😊🤲

Kesinlikle tavsiye ederim
Konumunuz İstanbul
⚠ Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Gidip alabilirsiniz yada kargo ile gönderir
Temin edince
3 gün üst üste entrobac probiyotik vetikmelidir
Tabiki zeolit tozu da verilecek
Görüşün yazın hocamıza elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır😊

Ekli dosyalar