• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda kanama

Aslicimm

Yeni Üye
Merhaba sabah kuşumu sevmek içim yanına gittiğimde kuşumun kanat altında kanama var kanadını acıdan kaldırıyor sürekli neden olduğunu anlayamıyorum yaşadığım yerde veteriner de yok kuşlar için. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz çok üzülüyorum

Ekli dosyalar

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Geçmiş olsun. Öncelikle yaralı bölgeyi hafifçe ıslatarak yaralı deriyi çekebilir misiniz? Böylelikle bilgili forum üyeleri yorumlayacaktır. @Demet bükay @Aslı Ö.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz ve geçmiş olsun ne oldu tam olarak yara nasıl oluştu çok mu kaşıyor kendini? herhangi bir sprey sıktınız mı? Kanama varsa eczaneden rif ampül alın pansuman yapın ve internetten cristalin temin ediniz sonrasında ihtiyacınız olacaktır.son olarak da iştahı nasıl yemini yiyor mu ve alerji yapan evde herhangi bişey vermeyin sadece yem ve su verin

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Takviye desteğini de aksatmayınız.

Aslicimm

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz ve geçmiş olsun ne oldu tam olarak yara nasıl oluştu çok mu kaşıyor kendini? herhangi bir sprey sıktınız mı? Kanama varsa eczaneden rif ampül alın pansuman yapın ve internetten cristalin temin ediniz sonrasında ihtiyacınız olacaktır.son olarak da iştahı nasıl yemini yiyor mu ve alerji yapan evde herhangi bişey vermeyin sadece yem ve su verin
merhaba herhangi bir şey sıkmadım veyahut ne olduğunu hiçbir şekilde anlamadım sabah sevmeye gittiğimde gördüm sanırım çırpınmış kafes içinde. Kan damlaları vardı çünkü. İştahı çok yok ama biraz dal darı yedi. Alerjisi yok daha 5 aylık. Kuşu aldığımız yere sorduğumda tentirdiyot sürüp fucidin krem sür dedi yaptık ama sanki yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
merhaba herhangi bir şey sıkmadım veyahut ne olduğunu hiçbir şekilde anlamadım sabah sevmeye gittiğimde gördüm sanırım çırpınmış kafes içinde. Kan damlaları vardı çünkü. İştahı çok yok ama biraz dal darı yedi. Alerjisi yok daha 5 aylık. Kuşu aldığımız yere sorduğumda tentirdiyot sürüp fucidin krem sür dedi yaptık ama sanki yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum
Siz Şehmus hocamı dinleyip eczaneden rif ampul alarak tedavi ediniz, daha sağlıklı ve hızlı sonuç verecektir. Yeme içmesini takip edin yemekten kesilmesin. Paylaştığım takviyeleri de temin edip yazılan rutinde kullanmanız iyi olur, bağışıklığı güçlenir.

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Canı çok acıyor belli kanadının altını çok kaldıramıyorum
Bunu söylememizin sebebi yaranın kaynağını görmek. Örneğin parazit kaynaklı bir yara mı? Dışarıdan darbe ile mi? Yoksa vitamin eksikliği ve stres kaynaklı kuşun kendi tüyüne verdiği zarar mı ?
Yaranın kendisini görürsek yönlendirmeside ona göre olacaktır

Üst Alt