• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sakat olan kuşumuza da herhangi bir önerdiğiniz yiyecek var mı
Sebze verin Nurdan hanım bağırsaklarını yormaz, salata yapın ulaşabileceği yere bırakın
Benimde engelli canlarım var peçete üzerinde veriyorum rahat yiyorlar, tabağa yemliğe çıkamıyorlar🤲🤲 normal yemini de verin yesin
Kızıldarı aspur çok severler
Ben yavru yemi alıyorum onlara sindirimi daha kolay ve tohumlar çabuk kırılıyor😊🤲🥰

Nurdan ŞAKACIER

Müdavim
Sebze verin Nurdan hanım bağırsaklarını yormaz, salata yapın ulaşabileceği yere bırakın
Benimde engelli canlarım var peçete üzerinde veriyorum rahat yiyorlar, tabağa yemliğe çıkamıyorlar🤲🤲 normal yemini de verin yesin
Kızıldarı aspur çok severler
Ben yavru yemi alıyorum onlara sindirimi daha kolay ve tohumlar çabuk kırılıyor😊🤲🥰
Teşekkür ederim 🥰

Nurdan ŞAKACIER

Müdavim
Demet hanım kuşum yavru fakat yuvanın içinde sürekli yuva içindeki kumları döküyor onlarla uğraşıyor sürekli gidiyor aynaya falan saldırıyor düşürtmek için uğraşıyor iki gündür baya agresifleşti diğer kuşlardan ayırdığım için olabilir mi önceden hiç böyle değildi

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım kuşum yavru fakat yuvanın içinde sürekli yuva içindeki kumları döküyor onlarla uğraşıyor sürekli gidiyor aynaya falan saldırıyor düşürtmek için uğraşıyor iki gündür baya agresifleşti diğer kuşlardan ayırdığım için olabilir mi önceden hiç böyle değildi
Merhaba yavru değil cere değişmiş renk oturmuş kızgınlığa giriyor😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Güzel bakmışsınız en az 4-5 aylık kızgınlık normal, bakım ve besleme iyi olursa erken kızgınlığa girerler😊

Nurdan ŞAKACIER

Müdavim
Demet hanım yuva içine koyduğumuz kumları ve talaşları atıyor yuvasını beğenmediği için mi yoksa normal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...