Merhaba muhabbet kuşlarım normalde hiç böyle uyumazlardı. Bugun beyaz yeşilin üstüne çıkıp uyuyorlar. Yeşil altta kalınca sorun olur mu? Normal midir bu uyku şekli? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Yeşil kuş dal darı asma aparatinin üstünde. Daha ayrı ayrı bu aparatın üstünde uyuyorlardi ama bugün ilk defa üst üste uyudukarini gördüm. Uyandırıp beyazı yeşilin üstünden alsam mı. Altta bütün gece sakatlanmasın
Yeşil kuş dal darı asma aparatinin üstünde. Daha ayrı ayrı bu aparatın üstünde uyuyorlardi ama bugün ilk defa üst üste uyudukarini gördüm. Uyandırıp beyazı yeşilin üstünden alsam mı. Altta bütün gece sakatlanmasın
Aslında kafeste iki tane dal darı ve iki aparat var karşılıklı daha once karşılıklı bu aparatlarda uyuyorlardi . Kavga etmesinler diye 2 tane asmıştım. Sabah mi kaldırayım yoksa kuşları uyandırıp şimdi mi kaldırayım
Aslında kafeste iki tane dal darı ve iki aparat var karşılıklı daha once karşılıklı bu aparatlarda uyuyorlardi . Kavga etmesinler diye 2 tane asmıştım. Sabah mi kaldırayım yoksa kuşları uyandırıp şimdi mi kaldırayım
İstemsizce güldüm fotoğrafa ama yanlış bir durum mu var diye önce yorumları okuyup öyle yorum yapmaya karar verdim gerçekten çok şekerler inatçılıkları başlarına böyle sorunlar acıyor
istemsizce kahkaha attım bu görsele çok tatlı görünüyorlar ama düşme ihtimalleri de var tabii. biraz da erkeğin seyit onbaşılığa ne kadar devam edebileceğine bağlı bi durum
Maşallah çok tatlılar.
Bu kuşların değişik yerlere ilgileri var galiba.
Benimkilerde ya mineral blok üstünde duruyor ya da kafes dışına vidayla taktığım kısımda küçücük vida yer alıyor kafes içinde oraya geçiyorlar. Sanki kafeste yer yokmuş gibi.