Açıkçası konu başlığını "Aşk-ı Memnu" yapsam yeridir. Şöyle ki, bende 4 kuş, 2 kafes vardı. İkişerli kalıyorlardı. O kafeslerin temizliği zordu ve telleri paslanmıştı ve kuşlarımı sık sık o bölgeyi yalarken yakalıyordum. Ben de yeni tek bir kafes aldım. Boyutu 2 kafes boyutunda, ortada tel var. Sağ tarafta Pamuk(E) ve Maviş (E) kalıyor, sol tarafta ise Paşa(E) ve Minnak(D). Sorun şu, Maviş ve Minnak sürekli birbirlerine eğilim gösteriyorlar. Nasıl desem, ortada buluşup öpüşüyorlar, yem kusuyorlar. Diğerleri de kıskanıp kızıyor, bizim delileri ayırmaya çalışıyorlar. Tünekleri o kısımdan uzaklaştırdım, bu sefer tellere yapışıp oradan öpüşmeye devam ediyorlar. Gözleri birbirlerinden başka bir şey görmüyor. İkisini aynı yere koysam, bu sefer Pamuk ve Paşa üzülecek gibi geliyor. Koymasam yine ortadan bölünmüş tek bir kafes olduğu için ara kısımdan yapacaklarını yapıyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi. Türk dizilerine döndü kafes her gün yeni bölüm. Tavsiyelerinize ihtiyacım var, ne önerirsiniz?