• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarım değişik uyuyor

Murthy

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşlarım normalde hiç böyle uyumazlardı. Bugun beyaz yeşilin üstüne çıkıp uyuyorlar. Yeşil altta kalınca sorun olur mu? Normal midir bu uyku şekli? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Bahar Y.

Müdavim
Gerçekten gördüğüm en tuhaf uyuma şekli, yeşil bir şeyin mi üstünde gaga taşı vs

Murthy

Yeni Üye
Yeşil kuş dal darı asma aparatinin üstünde. Daha ayrı ayrı bu aparatın üstünde uyuyorlardi ama bugün ilk defa üst üste uyudukarini gördüm. Uyandırıp beyazı yeşilin üstünden alsam mı. Altta bütün gece sakatlanmasın

Bahar Y.

Müdavim
Yeşil kuş dal darı asma aparatinin üstünde. Daha ayrı ayrı bu aparatın üstünde uyuyorlardi ama bugün ilk defa üst üste uyudukarini gördüm. Uyandırıp beyazı yeşilin üstünden alsam mı. Altta bütün gece sakatlanmasın
Tam düşündüğüm gibi onun üstünde uyumak için üst üste çıkmışlar çıkarın bence aparatı zaten dal darı sürekli kafeste olmamalı

Murthy

Yeni Üye
Aslında kafeste iki tane dal darı ve iki aparat var karşılıklı daha once karşılıklı bu aparatlarda uyuyorlardi . Kavga etmesinler diye 2 tane asmıştım. Sabah mi kaldırayım yoksa kuşları uyandırıp şimdi mi kaldırayım

Bahar Y.

Müdavim
Aslında kafeste iki tane dal darı ve iki aparat var karşılıklı daha once karşılıklı bu aparatlarda uyuyorlardi . Kavga etmesinler diye 2 tane asmıştım. Sabah mi kaldırayım yoksa kuşları uyandırıp şimdi mi kaldırayım
Bence yazık şimdi çıkarın gece düşerler falan uyku sersemliğiyle 😅

Selin

Paylaşımcı
Ben de ilk defa gördüm çok ilginç 😄

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yaaa bayıldım çok tatlılar 😂😂

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kedilerden sonra kuşlar çok garip canlılar🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İstemsizce güldüm fotoğrafa ama yanlış bir durum mu var diye önce yorumları okuyup öyle yorum yapmaya karar verdim gerçekten çok şekerler 🤣 inatçılıkları başlarına böyle sorunlar acıyor 😅

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
istemsizce kahkaha attım bu görsele 😄 çok tatlı görünüyorlar ama düşme ihtimalleri de var tabii. biraz da erkeğin seyit onbaşılığa ne kadar devam edebileceğine bağlı bi durum 😄

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah çok tatlılar. 😍
Bu kuşların değişik yerlere ilgileri var galiba. 😂
Benimkilerde ya mineral blok üstünde duruyor ya da kafes dışına vidayla taktığım kısımda küçücük vida yer alıyor kafes içinde oraya geçiyorlar. Sanki kafeste yer yokmuş gibi. 🤭

Üst Alt