• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Merhaba kuşumun yavrumu ve cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz🙏🏻

sevgi25

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu aslında ama gerçekten öyleymiş aşırı yabaniydi çünkü Allah razı olsun nezaman yazsam cevap buldum sizlerdende işiniz gücünüz rast gitsin🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım kuşum hastalıktan çıkmasına rağmen yemesi içmesi düzeldi fakat tüyleri canlı değil hala sessiz kuş geldiğinden beri ötmüyordu devam ediyor bu vitaminlerle düzelirmi bu @Demet bükay ayrıca çok zayıf dal darı yemiyor yemide kaliteli aldım ama aynı hala
Takviyeleri verin mutlaka, bir anda düzelmez, bağışıklık sistemi güçlendikçe daha iyi olacaktır

sevgi25

Aktif Üye
Demet hanım merhaba nasılsınız bu başlık altında sormak istedim size kuşum iki haftadır hapşırıyordu çok şükür azaldı bu durum bu aralar tüy döküyor sanki baya sabah kalktığımda burnunun biri kapalıydı irin gibi sarı kurumuş bişey vardı gagasının üstüde bu şekilde acaba ne yapabilirim gagasının üstündeki tüyler için eskiden pamuk gibiydi @Demet bükay resim Atıcam şimdi

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye

sevgi25

Aktif Üye
Tamam Uygar Bey hemen yapıcam dediklerinizi peki burda kaç aylık olduğu bellimi çok küçük değil dimi kuş

sevgi25

Aktif Üye
Peki son kez bişey sorabilirmiyim🙏🏻tüyler çok yapışık öndekiler temizlesem düzelirmi eskisi gibi olurmu nasıl yapabilirim kalıp gibi olmuş gagasının üstündeki tüyler

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Peki son kez bişey sorabilirmiyim🙏🏻tüyler çok yapışık öndekiler temizlesem düzelirmi eskisi gibi olurmu nasıl yapabilirim kalıp gibi olmuş gagasının üstündeki tüyler
Onları ufak pamuğu ıslatıp ılık suyla acabilirsiniz

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Yapışık derken kapsüller mi

sevgi25

Aktif Üye
Evet sert sert kalmış gagasının üstündeki tüyler onları temiz suyla ıslatıp temizlicem ozaman burda tekrardan attım

Ekli dosyalar

sevgi25

Aktif Üye
Bide bu kekik suyunu hep tazemi hazırlamak gerekir bir gün önce yaptığım kullanılır mı

Üst Alt