Çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu aslında ama gerçekten öyleymiş aşırı yabaniydi çünkü Allah razı olsun nezaman yazsam cevap buldum sizlerdende işiniz gücünüz rast gitsin
Demet hanım kuşum hastalıktan çıkmasına rağmen yemesi içmesi düzeldi fakat tüyleri canlı değil hala sessiz kuş geldiğinden beri ötmüyordu devam ediyor bu vitaminlerle düzelirmi bu @Demet bükay ayrıca çok zayıf dal darı yemiyor yemide kaliteli aldım ama aynı hala
Demet hanım merhaba nasılsınız bu başlık altında sormak istedim size kuşum iki haftadır hapşırıyordu çok şükür azaldı bu durum bu aralar tüy döküyor sanki baya sabah kalktığımda burnunun biri kapalıydı irin gibi sarı kurumuş bişey vardı gagasının üstüde bu şekilde acaba ne yapabilirim gagasının üstündeki tüyler için eskiden pamuk gibiydi @Demet bükay resim Atıcam şimdi
Kıyamam tüye de girmiş kekik çayı ile pansuman yapıp üzerine biraz banyo şeklinde yağdırın suyuna yarı yarıya olucak şekilde koyabilirsiniz rahatlatır iyi gelir bu süre de b forte vitamini hafta da 2 kez kullanın
Peki son kez bişey sorabilirmiyimtüyler çok yapışık öndekiler temizlesem düzelirmi eskisi gibi olurmu nasıl yapabilirim kalıp gibi olmuş gagasının üstündeki tüyler
Peki son kez bişey sorabilirmiyimtüyler çok yapışık öndekiler temizlesem düzelirmi eskisi gibi olurmu nasıl yapabilirim kalıp gibi olmuş gagasının üstündeki tüyler